ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Με το έστειλε ένας φίλος.

Ύστατο Φτύσιμο
Γ Ο Ν Α Τ Ι Ζ Ε Ι συγκλονισμένη ψυχή και νους: Μπροστά στην εικόνα της ύστατης απεγνωσμένης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που προέβαλε, δεμένο, αιχμάλωτο, το 19χρονο Ηρωικό Παλληκάρι της Εθνικής Φρουράς, απέναντι στο στόμιο της κάννης του Τούρκου εκτελεστή του, όπως την περιέγραψε στην ομολογία του ο δράστης του κακουργήματος: «Ο Αττίλα Ολγκάτς θυμήθηκε ότι ο 19χρονος αιχμάλωτος στρατιώτης ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ όταν γύρισε το όπλο προς το μέρος του. Θυμήθηκε επίσης ότι ο 19χρονος είχε δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα. 'Τον πυροβόλησα στο μέτωπο και πέθανε', ομολόγησε, για να συμπληρώσει ότι στη συνέχεια σκότωσε κι άλλους εννέα αιχμαλώτους».
Π Ο Ι Ο Σ ΝΑ ΗΤΑΝ άραγε, ο γενναίος 19χρονος Εθνοφρουρός, πού βρήκε την ανδρεία μπροστά στον θάνατο, να φτύσει κατάμουτρα τον πιο απαίσιο χάρο; Ποιου παλληκαριού το στόμα μπόρεσε να μαζέψει, εκείνη την ύστατη στιγμή, την απέραντη αηδία του Ανθρώπου για την αποκρουστική κατάντια του ανθρώπινου είδους και την έφτυσε στα μούτρα του δίποδου ανθρωπόμορφου τέρατος;

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε