-->

Header Ads

κ. Χρυσοχοΐδη, μήπως το Λονδίνο έγινε Καμπούλ και Πακιστάν;


"Δεν υπάρχει κράτος" στο Λονδίνο!
Περίεργη σιωπή από τον λαλίστατο Μιχαλάκη!!!
Διόλου αστεία υπόθεση δεν ήταν τελικώς η «οικονομική Πρωταπριλιά» που οργάνωσαν στο Λονδίνο περισσότεροι από 10.000 διαδηλωτές, οι οποίοι μία ημέρα πριν από την έναρξη των συνομιλιών της G 20 έσπασαν βιτρίνες και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις στην οικονομική καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.
Οι διαδηλωτές έσπασαν βιτρίνες τραπεζών και δημόσιων κτιρίων, έχοντας ιδιαίτερη «αδυναμία» στη «Royal Bank of Scotland», που βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο της χρηματοπιστωτικής κρίσης, αλλά και στην Τράπεζα της Αγγλίας.
Χιλιάδες διαδηλωτές έκαναν πορεία πίσω από μοντέλα των «τεσσάρων καβαλάρηδων της Αποκάλυψης» και διαμαρτυρήθηκαν για τα οικονομικά εγκλήματα, τον πόλεμο, την κλιματική αλλαγή και τους αστέγους.
Έριξαν αυγά και αντικείμενα στους αστυνομικούς, φωνάζοντας «φτιάξτε μια φωτιά, βάλτε τους τραπεζίτες πάνω της», ενώ ούρλιαζαν «πηδήξτε» και «ντροπή σας» στους υπαλλήλους τραπεζών που κοιτούσαν τους διαμαρτυρόμενους από τα παράθυρα των γραφείων τους.

προέλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.