ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φωτογραφικά εργαστήρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 15/05/09
Σε ένα χωριό, που πάρα πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει «χωριό των καλλιτεχνών», το Λαύκο, στο ΝΑ. Πήλιο, το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Φ.Κ.Θ.), ξεκινά workshops (φωτογραφικά εργαστήρια) με το όνομα «ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ».
Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να λέγονται φωτογράφοι.
Θα είναι διάρκειας πέντε ημερών και κάθε χρόνο θα έχει συγκεκριμένους επώνυμους φωτογράφους που θα διδάξουν σ' αυτούς που θα έρθουν την Φωτογραφική τους άποψη και όχι μόνον.
Θα είναι εμπλουτισμένα με προβολές, δρώμενα, εξορμήσεις, parties, τσιπουροκατανύξεις . Πιθανή ημερομηνία τους μήνες Μάιο- Ιούνιο-Ιούλιο.
ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2009
Θέμα του: «Η Σύγχρονη Φωτογραφία»
Για το 2009, το εργαστήριο που οργανώνει το ΦΚΘ στο συγκεκριμένο χωριό, θα έχει θέμα κάποιες από τις κυρίαρχες απόψεις στο χώρο της φωτογραφίας σήμερα. Οι εισηγητές και οι ομιλητές θα παρουσιάσουν την φωτογραφική τους άποψη πάνω σε κάποιες από αυτές τις τάσεις. Θα δείξουν φωτογραφίες, θα θέσουν θεωρητικά και τεχνικά θέματα και θα ζητήσουν από τους φωτογράφους, στις ελάχιστες ώρες που θα τους απομένουν τα απογεύματα, να δημιουργήσουν εικόνες επάνω σε αυτά τα ιδιώματα. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες φωτογράφοι, σε ημερήσια βάση, θα παρουσιάζουν και συζητούν με τους υπόλοιπους το παρελθόν τους με τη μορφή οργανωμένου portfolio (όσοι έχουν) και τις φωτογραφίες που θα δημιουργούν επί τόπου.
διαβάστε την συνέχεια εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια