ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο “Μπο” δίνει πάλι στο στίγμα. Αχ πόσο θα μας λείψει η GPO…


Ο Βασικός βραχνάς της Ελληνικής πραγματικότητας εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου και άρχισε πάλι την προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης μέσα από τις εφημερίδες του.

Και γιατί να μην το κάνει; Εάν υπήρχε η βασική έννοια δικαιοσύνης στην χώρα αυτές οι εταιρείες θα είχαν απωλέσει ήδη το δικαίωμα λειτουργίας, όπως ένα σουβλατζίδικο που σερβίρει κρέας αδέσποτου για ντόπιο χοιρινό.

Άλλωστε έπειτα από την επιτυχή “προσπάθεια” του στις Ευρωεκλογές όπου εκτός από τις απίστευτες προβλέψεις του 3% για το ΛΑΟΣ και του 7% για τον ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε να βάλει στην Ευρωβουλή το οικολογικό έγκλημα των “Πρασίνων”.


Ο λαός ζαλισμένος από τα διψήφια ποσοστά του εκτρωματικού σχηματισμού έστειλε στην Ευρωβουλή τον εξαίρετο πολιτικό άνδρα Τρεμόπουλο για να προστατεύσει την πανίδα της Θράκης από τους μιαρούς Πόντιους και να αναστήσει σε προστατευόμενο περιβάλλον την πανάρχαια άρεια φυλή των Μακεντόσκι που ως γνωστόν είχαν μετοικήσει στο Σείριο έπειτα από τους διωγμούς των αντικεμαλιστών Ρουμ.

Τώρα που ο Κεμάλ φαίνεται πιο ακίνδυνος από τον Χατζηοσμάν, ο ρόλος των Πρασίνων έληξε καθώς Τρεμόπουλος βγαίνει μια φορά την χιλιετία.

Οι βησιγότθοι άρχισαν ήδη να πανηγυρίζουν για τον θρίαμβο του ΓΑΠ. Εμείς προτείνουμε να καταργηθούν οι εκλογές αφού ούτως ή άλλως η ζωή μας είναι μια εικονική πραγματικότητα όπου αληθινό είναι ότι μεταδίδουν τα Μπομπολικά Μέσα Ενημέρωσης, οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις της Ντόρας και τα εκλεκτά ακούσματα του Σουφλιά.

Το μόνο που θα λείψει από το υπέροχο deja vu σκηνικό είναι οι αστρολογικές προβλέψεις του πατερούλη όπου οι Δίδυμοι εξακολουθούν να είναι καντέμηδες στα αισθηματικά και η Ντόρα δημοφιλέστερη πολιτικός.


Ολυμπία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια