ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Έπρεπε να καεί η Αθήνα για να αποφασίσετε αλλαγή στο άσυλο;»

kkaigaleo

Διάλογο με τους πολίτες των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας είχε χθες ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο «Γ. Ρίτσος» στο Αιγάλεω. Κατά την διάρκειά της απάντησε σε πολλές ερωτήσεις μεταξύ των οποίων για το άσυλο.

Ερώτηση: «έπρεπε να καεί η Αθήνα για να αποφασίσετε αλλαγή στο άσυλο

Ο κ. Καραμανλής απάντηση ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα στο άσυλο, άλλαξε ο νόμος, έγινε πιο ευέλικτος, αλλά αυτοί που καλούνται να τον εφαρμόσουν αποφεύγουν να το κάνουν. «Η εξήγηση είναι απλή, την άλλη μέρα θα πρέπει να συμβιώσουν με αυτούς που κάνουν αυτές τις πρακτικές» πρόσθεσε και συνέχισε:

«Με άλλοθι το άσυλο γίνονται ασχήμιες στα ΑΕΙ και σε κάποια υπήρχαν οπλοστάσια. Το 2009 δεν μπορεί να κλείνουμε τα μάτια σε τέτοια θέματα. Ναι απόλυτο σεβασμό στην άλλη άποψη, αλλά καμία ανοχή σε ζητήματα καταστροφικής μανίας. Ήμουν πολύ πιο καλοπροαίρετος μέχρι να δω τι έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο»

Μίλησε ακόμη για συνολική επανεξέταση του ζητήματος του ασύλου διότι σήμερα, όπως είπε, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στη διακίνηση ιδεών ούτε στην ελευθερία σκέψης και άποψης.

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε, τέλος, στο θέμα ρύθμισης του προβλήματος του κλεισίματος των δρόμων από μικρές διαδηλώσεις και είπε ότι δεν μπορεί 20-30 άνθρωποι να καταλύουν το κέντρο. «Σεβασμός στο δικαίωμα διαμαρτυρίας, αλλά δεν γίνεται εμποδίζονται οι πολίτες που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους» τόνισε. Επίσης ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί είναι φίλοι και προστάτες των πολιτών και όχι εχθροί και αντίπαλοι και κατηγόρησε όσους ενθαρρύνουν αυτή την άποψη.


antinews
Περισσότερα εδώ



Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. http://panathinea.blogspot.com/2009/09/blog-post_28.html

    Σας παραθέτω και τη δική μου άποψη παρακαλώ για τα σχόλια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε