-->

Header Ads

ΠΡΑΞΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ



Την στιγμή που η πατρίδα μας βρίσκεται σε κομβικό σημείο με αμέτρητα προβλήματα όσο αφορά τα εθνικά θέματα,την οικονομία,την παιδεία,την υγεία και χρειάζεται όσο ποτέ η ενότητα του Ελληνικού λαού για να ξεπεραστούν.Το ΚΚΕ προχώρησε σε μια πράξη μισαλλοδοξίας και προσπάθειας ανάστησης φαντασμάτων του παρελθόντος που ο Ελληνικός λαός θέλει να ξεχάσει. Στα "ψιλά" πέρασε η ΑΓΟΡΑ απο το ΚΚΕ έκτασης στη Φλώρινα στην οποία βρίσκεται ο τάφος περίπου 800 ατόμων του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος (ΔΣΕ) στη μάχη της Φλώρινας το 1949.

Το αν κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν είναι αδιάφορο και δεν είναι σκοπός να κάνουμε μάθημα ιστορίας.Το θέμα είναι ότι το ΚΚΕ ακόμα μια φορά με την ανοχή κάποιων προσπαθεί να αναγάγει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του ιστορία σε ιστορία της χώρας και να διαχωρίσει τους Έλληνες χωρίς λόγο παρά μόνο την ανάγκη να κρατήσει ζωντανό το στενά κομματικό και προπαγανδιστικό συμφέρον του.
Ακόμα και στην ανακοίνωση του φαίνεται το πως κάποιοι αντιλαμβάνονται την ενότητα του Ελληνικού λαού εν έτη 2009.Αυτού του λαού που ζητά την ψήφο του στις εκλογές με την καλυμμένη εργατική ανυσηχία.Για ιστορική στιγμή κάνει λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα. Όπως αναφέρεται, "με την αγορά από το ΚΚΕ της συγκεκριμένης έκτασης έγινε δυνατό να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που εμπόδιζαν τη διαμόρφωση του χώρου και την ανέγερση μνημείου αντάξιου της μεγάλης αυτής ΘΥΣΙΑΣ. Έγινε το πρώτο βήμα για να ανταποκριθούμε στο χρέος μας να αναδείξουμε την αιματοποτισμένη προσφορά του λαϊκού ηρωϊκού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στην άνιση μάχη που έδωσε για το ΔΙΚΙΟ του λαού μας".
Το αν η θυσία και το δίκιο δεν συμμερίζονται απο την πλειοψηφία του λαού αυτό δεν ενοχλεί τους νοσταλγούς του "σταλινισμού".Σου λέει το ποιό πλούσιο κόμμα είμαστε στο σύστημα έχουμε μπεί και δουλεύουμε ότι θέλουμε κάνουμε.Το κατά πόσο ο Δημοκρατικός στρατός θα ήταν Δημοκρατικός αν η κατάληξη ήταν διαφορετική δεν μας κατατόπισαν ποτέ.
Ποια θα ήταν όμως η αντίδραση τους αν γινόταν μια αντίστοιχη πράξη και απο την άλλη πλευρά;Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.Το σίγουρο είναι ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν την Πατρίδα.Ουτε βοηθά η υπενθύμιση μαύρων σελίδων της ιστορίας τους νέους ανθρώπους ενωμένοι να προχωρήσουν μπροστά.

http://protesilaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_6898.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.