ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


Β. ΕΛΛΑΔΑ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ

Με δύο μαζικές συγκεντρώσεις στελεχών και μελών της ΝΔ χθες το βράδυ στις Σέρρες και προηγουμένως το μεσημέρι στην Καβάλα, που ακολούθησαν την προχθεσινή εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Σαμαράς έκλεισε την επίσκεψή του στη Μακεδονία.

Ιδιαίτερα η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης έκανε ξεχωριστή αίσθηση, αφού μίλησε σε μια μεγάλη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, όπου είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, με τον κόσμο να παραμένει όρθιος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, ενώ καταγράφηκε μαζική συμμετοχή στελεχών. Ιδια ήταν η εικόνα και χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου μίλησε στις Σέρρες.

Ο Αντ. Σαμαράς με αυτοκριτική διάθεση δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα σκάνδαλα που έπληξαν τη ΝΔ, λέγοντας ότι το ζήτημα για το οποίο δεν χωράει κουβέντα είναι αυτό της ηθικής τάξης. Εκανε λόγο για μια δεοντολογία που πρέπει να αγκαλιάζει τους πάντες και ανέφερε ότι η ιδεολογία ενός κόμματος δεν δέχεται οτιδήποτε σχετίζεται με σκάνδαλα και με ζητήματα τα οποία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές πληγές στην παράταξη.

ethnos



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια