ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όργιο ύποπτης σπατάλης στην ΕΡΤ

Νέα πρόκληση από την ΕΡΤ και την ηγεσία της προς κάθε πολίτη που επωμίζεται το βάρος της οικονομικής κρίσης, αποτέλεσε ο προχθεσινός τελικός του μπάσκετ.
Συγχρόνως σοβαρά ερωτηματικά εγείρονται και προς την κυβέρνηση , σχετικά με την περιστολή δαπανών την οποία ….ευαγγελίζεται .

Γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια κραυγαλέα απόδειξη ότι η κυβέρνηση άλλα λέει προς τους πολίτες στην προσπάθειά της να τους πείσει ότι ….είμαστε στο χείλος του γκρεμού και άλλο πράττουν οι εκλεκτοί της που διόρισε στην ΕΡΤ.


Συγκεκριμένα ,για την κάλυψη του συγκεκριμένου αγώνα και για ΜΙΑ (1) εκπομπή που θα έκανε λίγο νωρίτερα από το γήπεδο, το κρατικό κανάλι έκρινε ότι χρειάζονταν ούτε λίγο ούτε πολύ ….. 108 υπάλληλοι.

Για να καταλάβετε την τραγικότητα της υπόθεσης, όπως πληροφορούμε από τον Φ.Συρίγο , την ίδια δουλειά ένα ιδιωτικό κανάλι θα την έκανε με πολύ λιγότερους από τους μισούς!

Μάλιστα ως παράδειγμα ανέφερε το 2007 και το φάιναλ φορ που έγινε στο ΟΑΚΑ, όπου η NOVA με κάθε μέρα ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα 7 ωρών και με δημοσιογράφους που έκαναν όχι μία, αλλά ΔΥΟ (2) μεταδόσεις και μία μαραθώνια εκπομπή, χρησιμοποίησε τους μισούς υπαλλήλους απ` αυτούς που απασχόλησε η ΕΡΤ για ….ΕΝΑ (1)μόνο αγώνα και ΜΙΑ (1) εκπομπή.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Γ. Γαμπρίτσος, εκείνη την εποχή …..ήταν στην ΝΟVΑ και γνωρίζει από πρώτο χέρι το θέμα.
Τι να υποθέσει λοιπόν κανείς; Ότι η κρατικοδίαιτη ΕΡΤ κινείται σε ρυθμούς …ένας δουλεύει και ένας …..εποπτεύει;
Ότι ο κ. Γαμπρίτσος ως εργαζόμενος στην ΝΟVΑ σεβόταν τα χρήματα της επιχείρησης και ως πρόεδρος της κρατικής τηλεόρασης αδιαφορεί προκλητικά για τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών;
Ότι η κυβέρνηση μας «δουλεύει» όλους «ψιλό γαζί»; Ότι εκεί στην ΕΡΤ γίνεται το μεγάλο φαγοπότι; Τι να υποθέσω γιατρέ μου;

ΥΓ. Αληθεύει ότι υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο για πώληση της ΕΤ-1 σε …ιδιωτικά συμφέροντα γιατρέ μου; Γιατί αν αληθεύει ίσως έτσι εξηγούνται πολλά! Πρώτα υπερχρεώνουμε την ΕΡΤ και μετά ξεπουλάμε την ΕΤ-1 για να ….εξυγιανθούμε!!!
Βλέπεις γιατρέ μου , ο συγκεκριμένος δίαυλος έχει εξαιρετική κάλυψη όλης της Ελλάδας, έχει υλικοτεχνικό εξοπλισμό, έχει αρχείο και δεν έχει ένα σωρό συμβασιούχους μιας και τους έχει φορτωθεί κατά συντριπτική πλειονότητα η ΝΕΤ. Κατάλαβες γιατρέ μου γιατί χρειάζομαι επειγόντως τα χάπια μου;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια