ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΑΤΑΡΟΥ- ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΑΤΑΡΟΣ



Αγαπητοί αναγνώστες του μόλις συμπληρώσαμε έναν χρόνο στο της χρήσιμης είδησης και του χρήσιμου σχολίου της επικαιρότητας. Επιλέγοντας αυτά που νομίζαμε ότι είναι χρήσιμα για το έθνος μας ( μα τι κακή λέξη είναι αυτή;) και της πατρίδας μας ( τι κενή περιεχομένου είναι αυτή η λέξη, είπαμε να λέμε της χώρας μας, άκου πατρίδα!). Θα συνεχίσουμε με και αισιοδοξία όσο είμαστε καλά να τις χρήσιμες ειδήσεις και τα χρήσιμα σχόλια της επικαιρότητας.
Θα συνεχίσουμε να από δω και από εκεί να συγκεντρώνουμε όλα αυτά που θα μας προβληματίζουν, ελπίζοντας να συμβάλουμε και εμείς σε μια αλλαγή πιο χρήσιμη για την Ελλάδα, ναι δεν ντρεπόμαστε και ούτε αισθανόμαστε άσχημα να είμαστε Έλληνες, όσο και να προσπαθούν οι διάφορες δραγώνες να μας κομπλάρουν.
Έτσι φίλοι μας, ο γιορτάζει τα γενέθλια του με και με !!!
Let's dance, που θα έλεγε και η υπουργός
παιδείας μας.
Όσο περνάει η ώρα το ανεβαίνει και είστε όλοι καλεσμένοι μας. χάπι μπερθντειιιι τουυυ γιουυυ γαταρεεε, χαπι μπερθντει τουυυ γιουυυ! Και για να μας μην μαλώσει για ανορθογραφία η υπουργός της Εθνικής παιδείας (ναι εμείς θα επιμένουμε να το λέμε έτσι όπως ορίζει το σύνταγμα μας και η συνείδησή μας) Happy birthday to youuuu gatrareee happyyyy birthedayyyy to youuuuu....
Ευχαριστούμε όλους του μπλόκερς για την συμπαράσταση τους.
ΓΑΤΑΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια