ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να απευθύνουμε συνεχώς προς τους δημοσιογράφους και τα μεγάλα κανάλια και να απαιτούμε να θέσουν το ερώτημα στους πολιτικούς και να υπάρξουν απαντήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία...

ΝΜας προκαλεί απίστευτη οργή το γεγονός οτι Ελληνες πρώην και νυν στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των υπολοίπων υπερεθνικών οργανισμών (Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών κτλ.), βγαίνουν καλεσμένοι καναλιών στην Ελλάδα και μιλάνε για την "κακοδιαχείριση" του ελληνικού κράτους και οτι φταίει οτι οι Ελληνες έμαθαν να ζουν με περισσότερα απο τις δυνατότητές τους.
Εμείς δεν είπαμε ποτε οχι στην αυτοκριτική. Δεν είπαμε ποτε όχι στο "Μετρον Αριστον". Υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Ολοι το γνωρίζουμε και το βλέπουμε καθημερινά.
Ομως είναι εξοργιστικό να μας λένε οτι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι υπόλοιποι υπερεθνικοί οργανισμοί είναι "ευεργετικοί" και έχουν ως στόχο την καλυτέρευση των οικονομικών των Εθνών του πλανήτη.
Οι οργανισμοί αυτοί δημιουργήθηκαν ξεκάθαρα για να προωθηθεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Είναι ενάντια στα έθνη-κράτη.
Εμείς σαν Ελληνες υπάρχουμε εδω και δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Εδω και 5000 χρόνια συνεχώς συρρικνωνόμαστε και εξασθενούμε λόγω των επιθέσεων που έχει δεχθεί ο ελληνισμός.
Ο ελληνισμός διάλεξε το δρόμο του πόνου και της δικαιοσύνης απέναντι στα άλλα έθνη.
Δεν είμαστε όμως και ηλίθιοι.
Το κρίσιμο ερώτημα λοιπόν που πρέπει με παρεμβάσεις μας στα κανάλια να αναγκάσουμε όλους τους δημοσιογράφους να θέσουν είναι:
"ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;"
Και όταν λέμε σε ποιούς, εννοούμε με λεπτομερή στοιχεία. Με ονόματα "τραπεζικών οίκων".
Είναι δικαίωμά μας να ξέρουμε σε ποιούς χρωστάμε και σκόπιμα το "σύστημα" μας το αποκρύπτει.
Σηκώστε λοιπόν εσείς οι χιλιάδες που γνωρίζετε τι παίζεται, το τηλέφωνο και θέστε το ερώτημα σε live εκπομπές και σε δημοσιογράφους. Να τους αναγκάσουμε να απαντήσουν. Να μάθει ο ελληνικός λαός με τι όρος και απο ποιούς δανειστήκαμε. Με ονόματα και όχι γενικά και αόριστα απο "αγορές".
Μην ξεχνάτε οτι όλα τα κράτη χρωστούν. Η Αμερική χρωστάει 13 τρισ. δολάρια. Η Γερμανία 8 τρισ. δολάρια. Ακόμη και η Κίνα και η Ρωσία χρωστούν.
Περιμένουμε να μας πείτε τι σας απάντησαν και τι αποτέλεσμα είχαν οι παρεμβάσεις σας....
ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια