ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η "βαθύτατη" γνώση του Σκοπιανού είναι ο κρυφός άσσος στο...μπατζάκι της Ντόρας!



Πριν από καιρό ζητήσαμε να μάθουμε από τους αναγνώστες μας την άποψή τους για την Υπουργό Εξωτερικών κα Μπακογιάννη καθώς ήδη είχαμε σειρά απίστευτων ατοπημάτων και θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι ΔΕΝ είναι μόνο δική μας η άποψη ότι η Ελληνίδα ΥΠΕΞ είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για τη θέση που καταλαμβάνει στο κρίσιμο αυτό Υπουργείο. Τα ποσοστά που έδωσαν οι αναγνώστες μας ΔΕΝ άφηναν περιθώριο για αμφιβολίες.
Προχθές βγήκε η παρουσιάστρια της Κρατικής Τηλεόρασης, κα Μαρία Χούκλη, και κάλεσε τους τηλεθεατές να ΜΗΝ λαμβάνουν υπόψη τους τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις καθώς είναι δήθεν ανακριβείς και τα αποτελέσματα έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα (!) της ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί. Όντως μπορεί και να συμβαίνει αλλά όταν το ζητούμενο αφορά την άποψη για πρόσωπα που ΔΕΝ σχετίζονται με την ιστοσελίδα σε μεγαλό βαθμό...η κοινή γνώμη, το κοινό ένστικτο αποτυπώνεται επαρκώς σωστά, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα μίας δημοσκόπησης έχουν άμεση σχέση με την προηγηθείσα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Σχετικά με τη δημοσκόπηση που αφορούσε την κα Μπακογιάννη...το ένστικτο όλων, δυστυχώς για την Ελλάδα, επαληθεύτηκε ΕΚ ΝΕΟΥ και ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ!
Ζήλεψε η Ελληνίδα ΥΠΕΞ την έμφυτη βλακεία και το αστείρευτο ανεπιτήδευτο χιούμορ των "ικανότατων" πολιτικών της γείτονος FYROM και σκέφτηκε με τη σειρά της να τους κάνει να γελάσουν με τις δικές της "ειδικές δεξιότητες" . Κι όλα αυτά...κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ.

...
διαβάστε εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια