ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η μεταναστευτική μυθολογία ...

Σήμερα η κυρίαρχη, αυτοκρατορική «φιλοσοφία» επιχειρεί να υπονομεύσει και τους μηχανισμούς της σκέψης, και αυτής ακόμα της κοινής λογικής. Το καθεστώς της Νέας Τάξης δεν καταλύει μόνο τις κοινωνίες, τα έθνη και του λαούς, αλλά και τη σκέψη και τις συνειδήσεις. Οι έννοιες δολοφονούνται, το μαύρο εμφανίζεται ταχυδακτυλουργικά άσπρο, το ψέμα σαν αλήθεια, η εγκληματικότητα σαν φυσικός νόμος, η απλή κοινωνική διαμαρτυρία σαν «ρατσισμός» και πολλά άλλα.
Τις νέες αυτές καθεστωτικές μυθολογίες τις νομιμοποιούν, τις επικυρώνουν, τις παράγουν και αναπαράγουν οι ποικίλοι «αριστεροί». Οι «αριστερές» αυτές μυθολογίες έχουν το πλεονέκτημα να παρέχουν το «άλλοθι» και το «κύρος» στο πλανητικό κράτος του κεφαλαίου και να χρησιμοποιούνται για τα πολιτικά παιχνίδια του καθεστώτος.
Ο τομέας στον οποίο αποτυπώνεται πιο καθαρά και κραυγαλέα ο θλιβερός αυτός ρόλος της δήθεν «αριστεράς» είναι ο μεταναστευτικός εφιάλτης. Έχουμε αναλύσει διεξοδικά το υπ’ αριθμόν ένα αυτό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, τις εφιαλτικές επιπτώσεις του, την πολιτική μυωπία της «αριστεράς», αλλά και τον θλιβερό της ρόλο. Εδώ θα καταπιαστούμε με μία μόνο πτυχή: στο πώς αυτή η αξιοθρήνητη «αριστερά» αποδομεί και τις έννοιες και την απλή λογική. Στο πώς αναποδογυρίζει κυριολεκτικά την πραγματικότητα.

συνεχίζεται εδώ
και με σχόλια πάνω σε αυτό

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια