ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επιστολή διαμαρτυρίας για τη χρηματοδότηση του Ηρακλείδη που προπαγανδίζει υπέρ Σκοπιανών και Τούρκων

Ένας φίλος σε ένα σχόλιο έστειλε την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα με τον καθηγητή της Παντείου Αλέξη Ηρακλείδη και τις ανθελληνικές δηλώσεις του που είχαμε αναρτήσει εδώ.

Ο καθηγητής αυτός όχι μόνο κάνει ανθελληνική προπαγάνδα, όχι μόνο Σκοπιανοί και Τούρκοι τον έχουν για ίνδαλμά τους, όχι μόνο εξακολουθεί να διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ αλλά τον επιβραβεύουν κι όλας για τα... "κατορθώματά" του μιας και τον χρηματοδοτούν για τις "διατριβές" του. Δείτε τι λέει ο φίλος αναγνώστης:

Έστειλα στη Διεύθυνση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα (ΕΔΤ) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ΥΠΕΠΘ foitmer@ypepth.gr

με κοινοποίηση στην Επιτροπή Ερευνών που διαχειρίζεται τους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ)του Παντείου elkepant@panteion.gr

& θέμα http://gr.novopress.info/?p=645

την ακόλουθη επιστολή:

"Γράφω την παρούσα με αφορμή το ανωτέρω δημοσίευμα ότι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Αθηνών εγκρίθηκε προς ένταξη σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει το ΥΠΕΠΘ για το ποσό των 50.000 ευρώ η συγγραφή διδακτορικής διατριβής με τον τίτλο ΟΙ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & μάλιστα η σχετική επιτροπή την ενέκρινε σχεδόν παμψηφεί.

& ερωτώ το ΥΠΕΠΘ πώς χρηματοδοτεί διατριβές που από τον τίτλο τους & μόνο προπαγανδίζουν την αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων σε βάρος ελληνικών εδαφών τη στιγμή που η θέση της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι γνωστή όπως εκφράζεται από το ΥΠΕΞ & έχει αναγνωρίσει προσωρινώς τα Σκόπια ως ΠΓΔΜ.
& ποια μέλη της Επιτροπής εκτός από τον αναφερόμενο Στέφανο Παπαγεωργίου πλειοψήφησαν & ποια μειοψήφησαν;

Μην τολμήσουν να απαντήσουν είτε το ΥΠΕΠΘ είτε το Πάντειο ότι υπάρχει αυτοδιοίκητο διότι τα 50.000 ευρώ που τσεπώνουν για να χρηματοδοτούν ξενοκίνητη προπαγάνδα δεν τα πληρώνουν ούτε τα Σκόπια ούτε οι ίδιοι από τις ιδιωτικές τους περιουσίες,αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι.

'Έχοντας έννομο συμφέρον επί της παρούσας υπόθεσης ως Έλληνας φορολογούμενος δηλώνω ότι θα εκθέσω δημόσια την αναφορά μου & ότι αποκρίσεις λάβω από ΥΠΕΠΘ & Πάντειο. "

Τι θα λέγατε να τους στείλουμε όλοι από μία επιστολή να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα;

Να δούνε ότι το θέμα με τον ανθέλληνα καθηγητή που τον επιχορηγούν έχει γίνει βούκινο;

Πρέπει να δράσουμε και ο κύριος αυτός όχι μόνο να μην χρηματοδοτείται με λεφτά του Ελληνικού λαού για να κάνει την προπαγάνδα του αλλά και να βγει εκτός Παντείου Πανεπιστημίου!

Είμαστε σίγουροι πως Τούρκοι και Σκοπιανοί που τον έχουν κάνει πρωτοσέλιδα με διθύραμβους θα έχουν να του προσφέρουν μία ανάλογη θέση στην χώρα τους.

παρμένο από εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια