ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανικός! Νέα κυλιόμενα γκάλοπ. 93% των Ελλήνων πιστεύουν ότι οι «νταβατζήδες» είναι «εθνικοί ευεργέτες»!!!


93% των Ελλήνων πιστεύουν ότι οι «νταβατζήδες» είναι «εθνικοί ευεργέτες» [Διευκρίνισις :το υπόλοιπο 7% υποστηρίζει ότι οι «νταβατζήδες» είναι πολύ(μα πάρα πολύ) «εθνικοί ευεργέτες»)]
Το 68% πιστεύει ότι είναι κακοήθεια και βαρύ ατόπημα να καταγγέλλονται οι τίμιοι και σκληρά εργαζόμενοι, καναλάρχες μας, ως «νταβατζήδες»
87% του ΣΚΑΪ πιστεύει ότι ο πρόεδρος Γιώργος θα σώσει τον Αλαφούζο και τον πλανήτη ταυτόχρονα.
78% του ΑΝΤ1 δεν ξέρει ποιο είναι το μικρό όνομα του Ευαγγελάτου.
69% πιστεύουν ότι πρέπει να στηθεί δημοσία δαπάνη, στο Σύνταγμα, σύμπλεγμα που να απεικονίζει τους καναλάρχες και τους νταβατζήδες της χώρας, τους εκπροσώπους δηλαδή "του φωτός και της αλήθειας". Το υπόλοιπο 31% υποστηρίζει να στηθούν ανδριάντες στους τόπους προέλευσης του κάθε μεγαλονταβατζή.
46% πιστεύει ότι ο Γιώργος τρώει κουτόχορτο που καλλιεργεί ο Αλαφούζος στις ταράτσες του «ΣΚΑΪ». Σώζει έτσι, ο «θειος» Αριστείδης ο οικολόγος, και το Γιώργο και τον πλανήτη!
97.456% δεν ξέρουν ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας. Στην ομάδα αυτή ανήκει και ο «ΕΠΟΜΕΝΟΣ» Γιώργος. (…..την ατυχία μου. Δεν μου έγραψε ο Κοτζιάς την απάντηση στα χαρτάκια).
89% των Ελλήνων πιστεύουν ότι τα «εκδοτικά συγκροτήματα» είναι εκτροφεία παπαγάλων. Συνήθως πράσινων.
199% των Ελλήνων πιστεύουν ότι οι δημοσκοπήσεις και τα δελτία των ειδήσεων λένε μόνον και πάντα την αλήθεια.
47% πιστεύουν ότι η «Σαχάρα» είναι φρούτο. Το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι το 110%(συν τους αναποφάσιστους) νομίζουν ότι είναι μια τεράστια αμμουδιά που κολυμπούσε ο Τούτι και η Κλεό.
85% των Ελλήνων δεν ξέρουν ότι και η Ελλάδα έχει Μπαλί.
43% πιστεύουν ότι τα τρία προηγούμενα λεπτά 8 άνθρωποι αυτοκτόνησαν επειδή μας κυβερνά ο Καραμανλής. 3 από αυτούς τους 8 έπιναν το καπουτσίνο τους με αφρόγαλα και χωρίς κανέλλα και οι υπόλοιποι 5 δεν είχαν ποτέ ψηφίσει Πασόκ.
56% πιστεύουν ότι οι «Δεξιοί» είναι «Βάρβαροι» αφού το είπε ο Γιώργος που τα ξέρει όλα.
64% πιστεύουν ότι η Δεξιά είναι ένα χρονοντούλαπο που όταν ανοίγει έχουμε «βαρβαρότητα» και άπειρα προβλήματα και όταν κλείνει έχουμε «σοσιαλισμό» και κανένα πρόβλημα. Αυτό το είπε το Πασόκ «που είναι παντού» και προπάντων μέσα σε κάθε κρεβατοκάμαρα.

προέλευση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια