ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ν. Μάρτης: Όσοι ονόμασαν τα Σκόπια Μακεδονία και τους Σκοπιανούς Μακεδόνες, θα ντρέπονται...

Ομιλία Νικολάου Μάρτη, πρώην Υπουργού την 20η Μαϊου 2009, στην τιμητική του εκδήλωση του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»

Ο Απόστολος Παύλος στην προς τον Τίτο επιστολή του αναφέρει «Την διακονίαν σου πληροφόρησον». Την διακονία μου στο στρατό, στην πολιτική και στον μακροχρόνιο αγώνα μου απέναντι στη Σκοπιανή απάτη, κατέγραψα στο βιβλίο μου με τίτλο «Απολογισμός Καθήκοντος».
Το βιβλίο το έγραψα με υπόδειξη ενός επιχειρηματία, ο οποίος προσέφερε πολλά στην οικονομία, στην κοινωνία και τον πολιτισμό, τον Θεόδωρο Παπαλεξόπουλο που τον ευγνωμονώ.
Στον στρατό υπηρέτησα 7 χρόνια ως Έφεδρος Αξιωματικός στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, με συμμετοχή μου στις μάχες Ελλάδος, Αιγύπτου και Ιταλίας.
Την πολιτική μου σταδιοδρομία την οφείλω στον μεγάλο - μεταξύ των 10 Ελλήνων - τον Πρωθυπουργό και αείμνηστο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, που μου εμπιστεύτηκε μία Γενική Γραμματεία και 3 Υπουργεία (Υφυπουργείο Εμπορείου, Υπουργείο Βιομηχανίας και Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), αλλά και στον αείμνηστο Πρωθυπουργό Γεώργιο Ράλλη, που με διατήρησε στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης και με εντολή του έκανα το 1981 τα εγκαίνια της έκθεσης του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Σικάγο.
Με χαρά πληροφορήθηκα το 1974 ως Μακεδόνας, από τον Μακεδόνα τότε Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, ότι θα αναλάμβανα το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

η συνέχεια εδώ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ- ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ- ΟΝΣΟΥΛΟΓΛΟΥ- ΤΡΙΑΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2008, ΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ 37% !), ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ “KINEITAI” ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ)!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΠ΄ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ blog-s ;;;

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε