ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ SIEMENS

Μαζί με τις πυρκαγιές, βγαίνει και η “αποκάλυψη” που κράταγε ο Τριανταφυλόπουλος στο συρτάρι του για παν ενδεχόμενο και αφορά το οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του Πρωθυπουργου που όπως υποστηρίζει το Τρωκτικό το πήρε με τη μέθοδο της χρησικτησίας.

Ξετυλίγεται ένα γαϊτανάκι συνδιαλλαγής αν λάβουμε υπ’ όψιν και αυτά που λέει ο Ρουφιάνος. Πιθανότατα αυτή η είδηση να ήταν και ο λόγος για την εγκατάλειψη Θέμου από την πλευρά κυβέρνησης όπως αναφέρεται, αν και το γεγονός αυτό μάλλον επικοινωνιακό πυροτέχνημα είναι παρά “μέγα σκάνδαλο”

Δεν έχει σημασία πλέον, αφού μετά τις φωτιές η κυβέρνηση είναι αδύνατον να ανακάμψει. Προφανώς η διαρροή της είδησης έγινε για να πέσει η “ταφόπλακα” (εάν ισχύει ο τίτλος του Ρουφιάνου που μιλάει για Μπόμπολα). Το άγχος για να γίνουν εκλογές πριν την ομολογία Χριστοφοράκου είναι πλέον φανερό από την πλευρά των βαρώνων που δεν υπολογίζουν τίποτα. Άλλωστε τη σύνδεση βαρώνων -παρακράτους την έχουμε γράψει επανειλημμένα.

Όπως έχουμε γράψει ότι η ήττα Καραμανλή θα είναι από ανευθυνότητα και ανικανότητα. Αυτό όμως δεν μας κάνει να τυφλωνόμαστε και να μην αντιλαμβανόμαστε πως παίζεται το παιχνίδι…


Θα μιλήσουμε για νεώτερα.
Olympia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια