ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Το θέμα ειναι ακρως σοβαρό και - να μου επιτρέψει η Συντονιστικη Επιτροπη [απο την οποίαν γνωρίζω μόνον τον δραστηριο συμμαθητή μου Αντιστράτηγο Νίκο Ναούμ] - να δηλώσω οτι υπερβαίνει τα όρια μιάς καταγγελίας, η οποία ενδεχομένως να εκληφθεί [κακως κατα την άποψή μου] ως συντεχνιακού χαρακτήρα.

Ο Αξιοτιμος κύριος ΑΝΥΕΘΑ, Π.Μπεγλίτης , μέ αυτήν και μόνον την ενέργειά του, έχασε την έξωθεν καλήν μαρτυρία για να εξακολουθει να παραμένει εις την τιμητικήν θέσιν του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Αμυνας που τον ετοποθέτησε η υπέυθυνη Πολιτεία, δηλαδή η Πατρίδα,

Ειναι υποχρέωση τοσον του κυριου Υπουργου Εθνικης Αμυνας να ζητήσει την άμεση απομακρυνσή του και του Κυριου Πρωθυπουργου να του ζητήσει την παραίτηση. 
Η Αποστολή του εκαστοτε Υπουργου και Υφυπουργων Εθνικής Αμυνας ειναι -μεταξυ άλλων - να φροντίζουν για τη διατηρηση υψηλού του ηθικου του στρατευματος, Οι ειρωνίες και οι - μη αποκρυπτόμενες - αντιπάθειες του κ ΑΝΥΕΘΑ εναντιον των στελεχων των Ε. Δυναμεων σε μια τηλεοπτικη εκπομπή, ειναι αντίθετες με την ιερή αποστολή του και δεν έχουν να κανουν με τα διαφορα μισθοδοτικα-συνταξιοδοτικά, αλλά με αυτο καθ εαυτο το κυρος και του ιδιου αλλα κυριως των στελεχων.


Τα στελέχη των Ενοπλων Δυνάμεων εχουν ένα και μονον δικαίωμα, να εχουν μονον υποχρεωσεις απεναντι στην Πατρίδα τους , πολυ περισσοτερον οι πολιτικοι τους προισταμενοι, Αν κάποιο στέλεχος των ΕΔ, απομακρυνθει απο αυτο το ιερο αζιμουθιο, αμεσως η πολιτεια υποχρεουται να τον απομακρυνει απο το στρατευμα,,πολυ περισσοτερον υποχρεουται η πολιτεια να απομακρυνει τον είρωνα Υπουργο.

Καθε άλλη ενέργεια θα εναι προς ζημίαν και του κυρους και της αξιοπιστίας του Στρατεύμετος αλλα και της Πατρίδας μας. Το ιδιο ειχαμε ζητησει παλαιοτερον με την απαραδεκτη σταση της κυριας Γιαννακου για το ζήτημα του κουρελουργήματος της Στ Δημοτικου, Το σημερινο ειναι εξ ισου σοβαρο.
Δημητρης Αλευρομαγειρος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια