-->

Header Ads

Άθλιες πασοκικές προκλήσεις. Μιλούν για θυσίες, ενώ βολεύουν και τα δισέγγονα τους στο δημόσιο!

Δεν είναι θέμα ότι ο σύζυγος της Διαμαντοπούλου είναι διορισμένος από την κυβέρνηση;


Γατί όλα τα ΜΜΕ έκαναν …αβαβα το θέμα με τον διορισμό από την κυβέρνηση του συζύγου της Άννας Διαμαντοπούλου του Γ.Σαλαβάνου στην “Κτηματολόγιο Α.Ε.”
Μα γιατί αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Διαχρονικά, ένα καρκίνωμα στην Ελληνική κοινωνία. Ένα πράσινο κράτος – τέρας που βολεύει τους ημέτερους, τους ανάξιους, τους τεμπέληδες, αυτούς που δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτα στις νέες τους θέσεις γιατί απλούστατα… ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΖΑΝ.

Βλέπετε λοιπόν πόσο επικίνδυνη είναι η παραμονή της πασοκικής κυβέρνησης στην εξουσία. Ήδη σε λίγους μήνες έφεραν ολέθρια αποτελέσματα που θα χρειαστεί χρόνος για να αναστραφούν.
Με την βοήθεια των επίορκων ΜΜ”Ε”, με τον χορό των “συμβούλων” και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εκποιούν τον Εθνικό πλούτο, αλλά και τα δεδουλευμένα των Ελλήνων για να βολέψουν και τα …δισέγγονα τους!
Αυτοί ήταν, αυτοί είναι, μόνο που αναβαθμίστηκε ο βαθμός επικινδυνότητας τους. Εγωπαθή παχύδερμα, χωρίς στοιχειώδη γνώση, με παντελή έλλειψη ηθικής. Αυτή τη φορά όμως δεν πρέπει απλώς να φύγουν.

(Φωτό: Τρωκτικό – Real News)

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.