-->

Header Ads

Tα έξοδα στον Πόρο πάλι ο ασθενής της εντατικής θα τα πληρώσει;

H διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων και η ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών είναι σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, οι αναγκαίες προϋποθέσεις για έξοδο από την κρίση.
Αυτά τα …. πρωτοποριακά δήλωσε στην Συνάντηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Πόρο , που έγινε υπό την προεδρία του.
Δεν θα διαφωνήσω. Και για να κάνουμε και ένα νέο ξεκίνημα ,σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γ. Παπανδρέου, αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει να αναρτηθούν στο διαδίκτυο (όπως επανειλημμένα ευαγγελίζεται ο πρωθυπουργός , αλλά μένουμε ως συνήθως στους ευαγγελισμούς ) τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την εκδήλωση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο Πόρο; 


Δηλαδή ποιος θα  πλήρωσε το …μάρμαρο; Ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης της εντατικής; Ή μήπως τα  μέλη της Διεθνούς θα πληρώσουν , θα πάρουν την απόδειξη και θα μας την χρεώσουν στην …επόμενη δόση της τρόικας;
Γιατί θυμάμαι την τελευταία φορά που είχαν έρθει οι Σοσιαλιστές στο Λαγονήσι  τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ δεν άντεξαν το βάρος των 3 εκατ. ευρώ (τότε) και ζητήθηκε να συνεισφέρει η Νομαρχία Αθηνών, το Υπουργείο Πολιτισμού και η Βουλή των Ελλήνων. Όπερ και εγένετο. Δηλαδή χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.
Μετά βέβαια  ο κ. Γ. Παπανδρέου επιμένει να ρωτά: «Που πήγαν τα λεφτά;». Και αυτό γιατί ως γνωστόν ο κ. πρωθυπουργός είναι …. ανώτερος χρημάτων και κανείς δεν έχει κάνει τον κόπο να του «ψιθυρίσει» στο αυτί πόσο έχει κοστίσει στο Έλληνα φορολογούμενο πολίτη το «παιχνιδάκι» της μαμάς Μαργαρίτας με την Διεθνή Σοσιαλιστική.
Για να κάνουμε λοιπόν μια αρχή και να αρχίσουμε να δημοσιοποιούμε πόσο κοστίζουν τελικά οι διάφορες προσωπικές επιδιώξεις του καθενός στον ασθενή της εντατικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.