ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γράμμος - Αρίνα ή Αρένες

Μετά από τον διακαναλισμό του Γιώργου όπου μας απείλησε με εκλογές !!!
Αν και θα μπορούσε να προκαλεί μόνο γέλιο αυτός ο άνθρωπος, αλλά επειδή είναι πρωθυπουργός προκαλεί απελπισία βλέποντας τον και περισσότερο όταν τον ακούει κανείς.
Λύση να συνέλθω από όλο αυτό το “γιώργωμα” των τελευταίων ημερών ήταν μια ημερήσια εκδρομή με τον Νίκο, το Σάββατο 30-10 στις Αρένες του Γράμμου στα περίπου 2190 μέτρα υψόμετρο, αφού περάσαμε από τις λίμνες Μουτσάλια που βρίσκονται στα 1750 μέτρα με τους Αλπικούς Τρίτωνες, συνεχίσαμε για τις βραχώδεις κορυφές των Αρένων του ορεινού όγκου Γράμμου από την μεριά του νομού Καστοριάς. Μαγευτικό μέρος όπου και ο καταγάλανος ουρανός με τον λαμπερό ήλιο και την θερμοκρασία αρκετά χαμηλή ήταν ιδανικά για μια πεζοπορία αρκετών χιλιομέτρων σε αυτό το υψόμετρο.
Μόνο ο Γιώργος να κάνει μαραθώνιες πορείες;   Εμείς όμως πήραμε τα βουνά.
Το μόνο ενοχλητικό ήταν η εισβολή στον μαγευτικό αυτόν χώρο ενός καραβανιού νεόπλουτων με τα μεγάλα και πολλά τζιποειδή αμάξια που κατέλαβαν τον χώρο δίπλα από τις λίμνες ευτυχώς για λίγη ώρα.  Μετά από αυτούς εμφανίστηκαν άλλοι με κατσαρόλες και με φαγητά επίσης με τα μεγάλα τζιποειδή τους. Στο ενδιάμεσο προλάβαμε να απολαύσουμε την ομορφιά του τοπίου με τους φυσικούς ήχους του.
Για να μοιραστώ μαζί σας μια οπτική εντύπωση της περιοχής σας παρουσιάζω μια φωτογραφική σειρά συνοδευόμενη με μουσική που εκφράζει την περιοχή αυτήν και τους ανθρώπους των γύρω χωριών.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες της περιοχής.


διαβάστε εδώ για τον Γράμμο


και εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια