ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καλά ...1 Ιουλίου δεν μας έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στο debate γιατί είχε έκτακτη σύνοδο στις Βρυξέλλες....;

Από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο ο Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
 ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ; 

Από τη Σύνοδο Κορυφής μετέβη απευθείας στην κομματική του ομιλία στην Κρήτη
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος χρησιμοποίησε για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να μεταβεί για την κομματική ομιλία, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Ισπανία θα μας  αντιπροσωπεύσει ......Στην σύνοδο κορυφής.....!!!!!

Ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί με το προεδρικό αεροσκάφος στις Βρυξέλλες
προκειμένου να πάρει μέρος στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Ωστόσο επέλεξε αντί να γυρίσει στην Αθήνα και να χρησιμοποίησει το αεροπλάνο της γραμμής, να χρησιμοποιήσει το κυβερνητικό αεροσκάφος και για τις κομματικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους πολίτες που τον είχαν δει σε εμπορική πτήση από Αθήνα προς Ιωάννινα ότι δεν συνηθίζει να παίρνει το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. «Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι» τους έλεγε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε ο κ. Τσίπρας έχει μεταβεί και στην Κοζάνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και σήμερα επέλεξε να πάει απ΄ευθείας από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο για την κομματική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.


ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΩΣ 

ΤΕΛΙΚΑ Ο «ΑΧΑΣΤΟΣ »ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ DEBATE...ΞΕΓΛΥΣΤΡΗΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ  ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο «ΑΧΑΣΤΟΣ»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια