-->

Header Ads

Η “τραγωδία” της Ελλάδας: Η πανδημία προπορεύεται των εμβολιασμών, οι ΜΕΘ έχουν σχεδόν γεμίσει

Αρχαιοφύλακας προχωρά στην στοά του Αττάλου, την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των Αρχαιολογικών χώρων Αθήνα, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Καθώς η πανδημία έχει εισέλθει στο κρισιμότερο στάδιο της έως σήμερα, η Ελλάδαδίνειμάχη με το χρόνο: Οι ΜΕΘ γεμίζουν όλο και περισσότερο από διασωληνωμένους ασθενείς, και τα κρούσματα αυξάνονται.

Την ίδια ώρα ο εμβολιασμός προχωρά με ρυθμούς που προκαλούν αισιοδοξία ότι κατά τους προσεχείς μήνες θα «χτιστεί» ένα μίνι τείχος ανοσίας.


Η στιγμή που διανύει η χώρα είναι δύσκολη. Οι εικόνες που φτάνουν από τα νοσοκομεία της Αττικής προκαλούν εύλογη ανησυχία. Η φωτογραφία που δημοσίευσε και η Hellas Journal, με τα ασθενοφόρα να συνωστίζονται στον προαύλιο χώρο του Ευαγγελισμού έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Είναι δε ενδεικτικό ότι ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 472 ασθενείς. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε εμφατικά ότι «δεν έχουμε γίνει Μπέργκαμο όπως υποστηρίζει η αντιπολίτευση, είμαστε εδώ και στηρίζουμε το ΕΣΥ που στέκεται όρθιο, ένα σύστημα που δεν κατέρρευσε».

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν είναι 1.707, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.