ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς θα πορευθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης στα παζάρια της Θράκης; Αξίζει να διαβαστεί και θα δείτε πολλά θέματα εδώ...



Είχαμε διατυπώσει την απορία «για το αν ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης και το τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. ενθαρρύνουν , καλλιεργούν ή και συγκαλύπτουν την πολιτική και κομματική διπροσωπία και διγλωσσία στην Θράκη με ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;»

Λίγο αργότερα είχαμε αναρωτηθεί «εάν το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ θα επιλέξει ως εκπροσώπους του πειθήνια όργανα του νεοϊσλαμικού αυτοκρατορικού μεγαλείου του ερντογανικού παρακράτους ή θα προωθήσει μία πολιτική κουλτούρα που προσεγγίζει τα (υπαρκτά) προβλήματα της Θράκης με το βλέμμα στην Ευρώπη και όχι στην Οθωμανική Ανατολία.»

Σε πρόσφατη ανάλυσή μας είχαμε αναρωτηθεί: «Πώς λοιπόν ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης από τη μια κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις εθνικού περιεχομένου, δημοσιεύει άρθρα με μία ευροτουρκοφοβική χροιά και από την άλλη φωτογραφίζεται με τον κ. Ριντβάν Μολλά Ισά στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ακριβώς την επόμενη εβδομάδα ξεχύνεται στα Πομακοχώρια της Ροδόπης παρέα με τον Μουράτ Ομέρογλου και τον Ιμπραήμ Σερήφ ενισχύοντας και οικονομικά ως χορηγός τις τελετές και τις εκδηλώσεις;»(Ν.Ανδρουλάκης και Θράκη: Υποκρισία, άγνοια,καιροσκοπισμός ή “Δάσκαλε που δίδασκες”… )

Λίγο νωρίτερα είχαμε μετ’επιτάσεως υποστηρίξει ότι είναι «Μείζον το ζήτημα και για τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη που θα πρέπει να παρέμβει άμεσα ώστε να προφυλάξει θεσμικά το κόμμα από φυγόκεντρες τάσεις, καθώς σε περίπτωση που δεν υπάρξει επίπληξη στον κ. Μπουρχάν Μπαράν για την στάση του, θα φανεί ότι ο βουλευτής Ξάνθης είναι ο «προστάτης-ήρωας» της μειονότητας που δεν δίστασε να καταγγείλει το Ελληνικό Κράτος ενώ τα άλλα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. (ανάμεσά τους και ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ) που σέβονται τις αποφάσεις της Δικαστικής κι Εκτελεστικής εξουσίας είναι “προδότες της μειονότητας” και “πουλημένοι στην Ελληνική Κυβέρνηση». (Ο κ. Μπουρχάν Μπαράν εκθέτει το ΚΙΝ.ΑΛ ή ενεργεί κατόπιν εντολών Ν. Ανδρουλάκη;)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια