ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πρόεδρος Eurogroup: Μεγάλο επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες της - Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν : Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της, η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία


AP

Μετά την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Eurogroup, Πάσκαλ Ντόναχιου, σε ανάρτηση του στο Twitter με αφορμή την έξοδο της χώρας μας από το καθεστώς Ενισχυμένης Εποπτείας έγραψε πως είναι «μεγάλο επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες της».

Αναλυτικά το tweet του Ντόνοχιου:

«Σήμερα, για 1η φορά από το 2010, η Ελλάδα αποκαθιστά συνθήκες οικονομικής ομαλότητας βγαίνοντας από την ενισχυμένη επιτήρηση. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες. Ιδιαίτερο φόρο τιμής στους Κ.Μητσοτάκη και Χ. Σταικούρα για τον βασικό τους ρόλο σε αυτή την επιτυχία».
Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν : Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της, η Ελλάδα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία



AP

Με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας, η πρόεδρος της Κομισιόν σε ανάρτηση της στο Twitter σε αγγλικά και ελληνικά επισήμανε πως «χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», καταλήγοντας πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πάντα στο πλευρό σας».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν:

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πάντα στο πλευρό σας.»


https://www.liberal.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια