ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Π. Λαφαζάνης: «Επί ΣΥΡΙΖΑ τελούσα υπό στενή και αδιάλειπτη παρακολούθηση»


“Η περίπτωσή μου είναι πολύ χαρακτηριστική. Μπορεί να μη διαθέτω τους φακέλους της ΕΥΠ, αυτοί άλλωστε «χάθηκαν» ή «κάηκαν», αλλά από πολύ έγκυρες πηγές γνώριζα καλά ότι επί ΣΥΡΙΖΑ τελούσα υπό στενή και αδιάλειπτη παρακολούθηση. Μάλιστα, δεν με παρακολουθούσε μόνο η ΕΥΠ, αλλά και το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Γενικής Ασφάλειας” τονίζει, μεταξύ άλλων, σε άρθρο του στα “Παραπολιτικά”, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαίο στέλεχος της Αριστεράς, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Διαβάστε το άρθρο του Π.Λαφαζάνη:

Η Ν.Δ. είναι στριμωγμένη και πεσμένη στο καναβάτσο με την υπόθεση της παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη. Η κωμωδία, όμως, είναι ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. δεν μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν πολιτικό κέρδη για τα ίδια και κυρίως για τον τόπο από την ακραία αντιδημοκρατική και, θα προσέθετα, κομματική μυωπική στάση της ΝΑ Και δεν μπορούν να επωφεληθούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, διότι είναι αμετανόητοι γενικώς και ειδικώς, αλλά και διότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας, κατά τη μόνιμη πρακτική τους, λένε σταθερά στο επίμαχο χονδροειδή ψέματα, ιδίως όσον αφορά το πρόσωπό μου.

Και λέω ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είναι αμετανόητοι, διότι παριστάνουν τις οσίες παρθένες και, αντί στοιχειώδους αυτοκριτικής για τα δικά τους εκτρώματα και θετικών προτάσεων για τη ριζική αλλαγή τρόπου λειτουργίας της ΕΥΠ και όχι μόνο, συμπεριφέρονται ως να ανακάλυψαν τώρα την πυρίτιδα και ως τάχα οι παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων να έπεσαν αιφνιδίως από τον ουρανό.

Είναι αμετανόητοι, λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑ-ΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., γιατί δεν προέβησαν σε καμία αυτοκριτική για το αντιδημοκρατικό εκτός κάθε ελέγχου καθεστώς λειτουργίας της ΕΥΠ, το οποίο όχι μόνο δεν άλλαξαν, αλλά και το θωράκισαν και το ενίσχυσαν επί κυβερνητικής θητείας τους.

Είναι αμετανόητοι, επίσης, διότι δεν εξήγησαν, ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς έφτασαν σε δεκάδες χιλιάδες επί της θητείας τους «παρακολουθήσεις», εντός των οποίων δεν υπήρχαν τάχα, κατά τα λεγόμενό τους, ούτε πολιτικά και δημόσια πρόσωπα ούτε δημοσιογράφοι ούτε πρόσωπα δημόσιου ενδιαφέροντος!

Η περίπτωσή μου είναι πολύ χαρακτηριστική. Μπορεί να μη διαθέτω τους φακέλους της ΕΥΠ, αυτοί άλλωστε «χάθηκαν» ή «κάηκαν», αλλά από πολύ έγκυρες πηγές γνώριζα καλά ότι επί ΣΥΡΙΖΑ τελούσα υπό στενή και αδιάλειπτη παρακολούθηση. Μάλιστα, δεν με παρακολουθούσε μόνο η ΕΥΠ, αλλά και το αμαρτωλό Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Γενικής Ασφάλειας.

Αυτό το τελευταίο Τμήμα ιδρύθηκε επί κυβέρνησης Σημίτη και ενισχύθηκε θεσμικά με νομοθετική παρέμβαση σε προσωπικό, αρμοδιότητες και εξοπλισμό επί ΣΥΡΙΖΑ. Το Τμήμα αυτό με αυτόν τον βαρύγδουπο τίτλο, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί, δεν εργαζόταν για την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας και ακεραιότητας της πατρίδας μας, αλλά παρακολουθούσε και δίωκε, όπως συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα, όσους αγωνίζονταν και αγωνίζονται για τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα του ελληνικού λαού. Τόσο καλά!

Λοιπόν, αυτό το Τμήμα εμένα και πολλούς συναγωνιστές μου μας παρακολουθούσε τηλεφωνικό, μας φωτογράφιζε, μας μαγνητοφωνούσε, μας μαγνητοσκοπούσε και βιντεοσκοπούσε και μας «φακέλωνε» ερήμην μας και μυστικά σε όλες τις κινηματικές μας εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ιδίως στις κινητοποιήσεις μας στο Ειρηνοδικείο και τα συμβολαιογραφεία για την αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Και με βάση αυτές τις δήθεν παρακολουθήσεις «στοιχειοθέτησε» ψεύτικες, κατασκευασμένες κατηγορίες από το 2017 για τέσσερις δίκες σε βάρος μου, με κατηγορίες τον μισό Ποινικό Κώδικα, δίκες που εκκρεμούν μέχρι σήμερα, διότι συνεχώς αναβάλλονται σκοπίμως, παρά τις διαμαρτυρίες μου, διότι οι εξουσίες ούτε θέλουν να με καταδικάσουν ούτε να με αθωώσουν, διότι και τα δύο έχουν γι’ αυτές πολιτικό κόστος.

Το παρακρατικό, ανώμαλο καθεστώς, δυστυχώς, ζούσε και βασίλευε επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως ζει, βασιλεύει, ανθεί και σήμερα.

Η διαμάχη σήμερα ανάμεσα στη Ν.Δ., από τη μια, και τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, και τις παραφυάδες τους, από την άλλη, δεν διεξάγεται για να εξαλειφθεί η διαχρονική ανωμαλία στη χώρα, αλλά είναι μια διαμάχη άνευ ουσίας για τις καρέκλες και τα λάφυρα της εξουσίας. Το σημερινό καθεστώς δεν αλλάζει, αλλά μόνο ανατρέπεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια