ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όλα τα βλέμματα στον Μητσοτάκη: Η μέρα της απάντησης στον Ερντογάν ήρθε…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην τηλεόραση του πρακτορείου Bloomberg και στη δημοσιογράφο Caroline Hyde, στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ, Hellas Journal

Σήμερα το απόγευμα (ώρα Νέας Υόρκης), οι Ελληνίδες και οι Ελληνες στην Ελλάδα, την Κύπρο και στις Ομογένειες ανά τον κόσμο, περιμένουν την αντίδραση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη για τα καραμπινάτα ψέματα του ισλαμιστή Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Θα προηγηθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος με τη σειρά του θα πρέπει να απαντήσει για τις ανιστόρητες δηλώσεις του Ερντογάν εναντίον του Ελληνισμού του νησιού. Η «λύση» των «δύο κρατών», που πρότεινε ο ισλαμιστής πρόεδρος, είναι εθνικά απαράδεκτη και ο κ. Αναστασιάδης, που θα διαβάσει την τελευταία του ομιλία στη Γ.Σ., πρέπει να βρει το θάρρος και την τόλμη για να αλλάξει την μέχρι σήμερα πολιτική του, η οποία ήταν λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια