ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πόση ανοησία διακινείται από τσιράκια πολιτικών μορφωμάτων!



Πόση ανοησία διακινούν μαζί με τα τσιράκια του κεραλοιφέμπορα και θρησκέμπορα σύμμαχου του Πούτιν και διάφορα άλλα μπατριώτια, ότι σχεδιάζεται από τον Μητσοτάκη μοίρασμα του Αιγαίου, μαζί με ύποπτους δημοσιογράφους, κατ΄εμέ αμφιβόλου ποιότητας και εγκυρότητας.
Για να πάμε στην Χάγη για τις διαφορές μας με την τουρκία, πρέπει να συμφωνήσουμε σε τι διαφωνούμε. Πόσοι πιστεύουν ότι θα γίνει στο άμεσο ή και στο απώτερο μέλλον κάτι τέτοιο;;;
Το διεθνές δικαστήριο θα αρνηθεί να δικάσει, αααααν φτάσουμε μέχρι εκεί, μιαν υπόθεση όταν η τουρκία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, και γιατί δεν το έχει υπογράψει;
Γιατί έτσι θα αναγνώριζε και δικαιώματα των νησιών και δεν θα τολμούσε να κάνει παράνομα μνημόνια με την Λιβύη.
Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω… φτάνει πια με την αηδιαστική και πολύ φθηνή προπαγάνδα των δήθεν πατριωτών…

Μπορώ όμως να κατηγορήσω την κυβέρνηση ότι δεν θέτει αυτή η ίδια την ατζέντα με την τουρκία και αφήνει συνεχώς την τουρκία να θέτει την ατζέντα αμφισβήτησης.
Που είναι τα δικαιώματα των Ρωμιών των κατεχομένων από την τουρκία νησιών, Ίμβρου και Τενέδου;;; Και πολλά άλλα που στο υπουργείο εξωτερικών τα γνωρίζουν.
Φοβούμαστε μην μας κάνουν ντα οι γερμανοί και οι αμερικανοί; Λέτε αυτοί να μην ξέρουν τι συμβαίνει και βλέποντας την Ελλάδα μόνιμα σε αμυντική στάση είναι λογικό να χαϊδεύουν μερικές φορές την πιο συμφέρουσα οικονομικά για αυτούς τουρκία.

Οι διπλωματικές κινήσεις και οι αμυντικές συμφωνίες αυτής της κυβέρνησης σε διεθνές επίπεδο είναι παράπολύ καλύτερες από προηγούμενες κυβερνήσεις.

Για να πάμε στο διεθνές δικαστήριο υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα συμφωνήσουμε με την τουρκία να πάμε;;;
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι το δικαστήριο θα δικάσει τις διαφορές μας ενώ η τουρκία δεν έχει ακόμα υπογράψει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και ποιός ξέρει ααααν και ποοοοτε θα το υπογράψει, άρα αναγνωρίσει και την ύπαρξη των νησιών , άρα η ίδια ακυρώνει το παράνομο μνημόνιο με την Λιβύη;;;

Ναι υπάρχουν πολλοί ανόητοι που πιστεύουν φθηνές προπαγάνδες πολιτικών μορφωμάτων για να τους φανατίσουν και να τους έχουν ψηφοφόρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια