ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η πιο φτωχή πολιτικά προεκλογική περίοδος που περνάμε.



Ενώ τα εσωτερικά, διεθνή θέματα και εξωτερικής πολιτικής είναι εξαιρετικά σοβαρά, το εδώ πολιτικό προσωπικό χωρίς εξαίρεση, ασχολείται εδώ και ένα χρόνο μονοθεματικά με τις υποκλοπές και τα επιδόματα Μητσοτάκη.

Ο προεκλογικός  λόγος όλων είναι πολύ ζημιογόνος ακόμα και γελοίος θα έλεγα, κυριαρχούν οι εξυπνακίστικες ατάκες, όσο ποτέ άλλοτε.

Στην προεκλογική περίοδο φάνηκε ξεκάθαρα ότι μια βασική εξυπνάδα επιβίωσης σαν έθνος λείπει από όλους.

Θα μείνω μόνο στο εξαιρετικά σοβαρό θέμα του μαρασμού των Ελλήνων λόγω της υπογεννητικότητας.

Κανείς δεν έχει εκφέρει κάποιον σοβαρό λόγο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικογένειας, παρά μόνο ρίχνουν κάτι ψίχουλα για να κοροϊδέψουν. Με τέτοια μέτρα δεν αντιμετωπίζεται η υπογεννητικότητα.

Στα οικονομικά λαμβάνουν υπόψιν ΜΟΝΟ μεγάλες κοινωνικές ομάδες και αγνοούνται οι μικρότερες και μικρές ομάδες που αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης χωρίς τις υπερβολές που ξεστομίζουν κάποιοι για πολιτική εκμετάλλευση.

Μιλάνε μόνο για το ότι μείωσαν τον ΕΝΦΙΑ, αλλά σε πάρα πολλούς ανεξαιρέτως οικονομικής κατάστασης ήρθε πιο ανεβασμένος από πέρυσι λόγω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων.

Για την μεγάλη οικονομική ντροπή των τεκμηρίων μόνο κάτι ψελλίσματα άκουσα.

Κανείς δεν λογαριάζει όσους δεν έχουν εισόδημα που λόγω τεκμηρίων και ανόδου των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων  καλούνται να πληρώνουν φόρους, παρόλο το πολύ ελάχιστο ή ακόμα και μηδενικό εισόδημα.

Όλοι κόλλησαν σε παροχές και υποσχέσεις, αλλά κανείς δεν μιλάει για το ότι μετά τις εκλογές το σύμφωνο οικονομικής σταθερότητας θα επαναδραστηριοποιηθεί, που σημαίνει ότι η παρακολούθηση των δημοσιονομικών θα είναι πάλι εδώ. 
Μόνο η αριστερή αντιπολίτευση μιλάει για τοπικά και παράλληλα νομίσματα...

Κανείς δεν αναφέρεται στον EAST MED και στις γεωτρήσεις που μπορούν να ανεβάσουν οικονομικά την χώρα και να ωφεληθούν ακόμα και οι πιο δύστυχοι και φουκαράδες.

Η πολιτική και πατριωτική φτώχεια της προεκλογικής αυτής περιόδου δεν οφείλεται μόνο στην αντιπολίτευση, θα έλεγα κυρίως στην κυβέρνηση που θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή όλων σε πολύ πιο ουσιώδη θέματα.

Είχαμε 4 χρόνια μια φοβική κυβέρνηση απέναντι στην αριστερά και να μην ξεχνάμε τις προηγούμενες προεκλογικές υποσχέσεις του Μητσοτάκη για το σκοπιανό και την διμερή συμφωνία στις Πρέσπες. Και δεν εννοώ για την ακύρωση της, αυτήν είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα την ακυρώσει.

Οι υποσχέσεις του για αυτό το θέμα υπάρχουν καταγεγραμμένες, όποιος ψάξει μπορεί να τις βρει.

Το πρόβλημα της μη τήρησης της διμερούς αυτής συμφωνίας από τα σκόπια έχει εντελώς ταφεί και αυτό συμφέρει κυρίως την κυβέρνηση.
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια