ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μετεκλογικές σκέψεις

Πολιτική τους πρόταση προεκλογικά ήταν να κλείσουν τον Μητσοτάκη στην φυλακή.
Αλλά ο Μητσοτάκης τους έκατσε το σκαμνί του δικαστηρίου της ζωής. Με σοβαρότητα και πολιτική ουσία. Δεν έπεσε στο επίπεδό τους.

Εφόσον έχουν αναμφισβήτητο ηγέτη τους έναν τύπο που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του λέει πολλές φορές απίθανες μπούρδες και ποτέ δεν αναλαμβάνει ευθύνη και με παντελή έλλειψη αυτοκριτικής. Όπως έκανε εχθές μετά την πανωλεθρία του, έριξε το φταίξιμο της πανωλεθρίας του στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ.
Σκεφτείτε πόσο δημοκρατικοί και προοδευτικοί είναι.
Τίποτα από τα δύο δεν είναι.

Πολλοί από εμάς, πέσαμε έξω για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης μαζί με την ομάδα του, κατάφερε να πάρει αυτά τα αποτελέσματα.
Θα χαρώ πολύ αν στις επόμενες εκλογές καταφέρει να πάρει και την δεύτερη θέση. Χωρίς να πάρει την θέση του ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό και στον κούφιο αντιδεξιό λόγο και που περιέχει προσωπικό μίσος κατά του Μητσοτάκη.
Ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι προοδευτικότερος όλων αυτών και μεταμορφώνει ένα σταθερά μεγάλο κόμμα.
Μπορεί να πει κανείς ότι επανιδρύει τη ΝΔ σταθερά και συνεχώς.

Εκεί που ο Ερντογάν επενέβη στην εσωτερική πολιτική σκηνή φάνηκε στην Ροδόπη. Όπου οι κατευθυνόμενοι ψήφοι των μουσουλμάνων τουρκόφρονων μέσω τούρκικου προξενείου πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ, για αυτό βγήκε πρώτος εκεί μόνο.
Όπως λένε, πρώτος βγήκε και στις φυλακές!!!

Η αντίδραση του Τσίπρα 2 μέρες πριν τις εκλογές μετά την αποκάλυψη του κρυφού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κατρούγκαλο, να τον αποσύρει άρον-άρον, έδειξε τύπο που έχει την μύγα και μυγιάζεται.
Δεν πιστεύω όμως ότι ο καταποντισμός του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται σε αυτό, ή μόνο σε αυτό.

Βρέθηκαν εψές προοδευτικάντζαροι και σύγκριναν τουρκία με Ελλάδα και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο Ερντογάνης βγήκε λόγω καθεστώτος Ερντογάν, και στην Ελλάδα βγήκε ο Μητσοτάκης λόγω καθεστώτος Μητσοτάκη!!!
Εμπρός την επόμενη φορά να τους εκμηδενίσομεν.
Συνεχίζουν να μας προσβάλουν όπως και πολλά άλλα φασιστοειδή που μας θεωρούν όλους κομματόσκυλα και βλάκες.

Ήδη άρχισαν οι αριστερές φυλλάδες έμμεσά να χαρακτηρίζουν τους ψηφοφόρους στην Εύβοια, στις Σέρρες και στην Λάρισα σαν βλαμμένους, επειδή έδωσαν πρωτιά στη ΝΔ και όχι στον καθε 100 χρόνια ηγέτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια