ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θα καταφέρει το ΣΥΡΙΖΑ να γίνει έστω και χαμαιλέων;



Δηλαδή τώρα για να καταλάβω, οι συριζαίοι μέχρι χθες έβριζαν πολύ χυδαία τον Κ. Μητσοτάκη και πολλούς άλλους, και τώρα θα αλλάξουν;!
Δηλαδή μέχρι χθες γίνονταν αποκαλύψεις για κρυφά οικονομικά σχέδια που προβλέπουν φορολόγηση από τα 5000 ευρώ και επαναφορά του 20% εισφοράς από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τώρα άλλαξαν;!
Ό,τι έλεγαν και τους ξέφευγε στην προηγούμενη περίοδο, το ίδιο παραμένει, δεν αλλάζει. Το πολύ-πολύ τώρα να είναι μαζεμένοι στις αποκαλύψεις του κρυφού προγράμματος τους και στις βρισιές.
Θα μείνουν σε προσβολές αριστερές κουτλουρέ και ευθείς,  όπως π.χ. του Ξιδάκη και του Γκλίτσα μετά το εκλογικό πατατράκ τους.
Η αρχή τους είναι ένα παλιό κομμουνιστικό σύνθημα:
«στη γραμμή του κόμματος κάποιος είναι αόμματος»
Ο Τσίπρας έχει βρίσει πολύ και έχει πολύ δικαιολογήσει όσους χρησιμοποιούν πεζοδρομιακές εκφράσεις (βλέπε Πολάκης). Δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να ανακαλέσει κάποιον στην τάξη. Μια φορά διέγραψε τον Κουρουμπλή που μίλησε για «δολοφόνους», αλλά τον επανέφερε σιωπηρά. Διότι και ο ίδιος μιλούσε για «εγκλήματα».

Ο Τσίπρας και οι περί αυτού, φοβήθηκαν την κριτική και τις ομιλίες άλλων για να μην βρει όπλα ο εχθρός τους.
Τώρα στους πολιτικούς εχθρούς του προστέθηκε και το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην του πάρει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αυτό που έγινε στην προχθεσινή του κομματική συγκέντρωση με την δήθεν απολογία του τσίπρα, ήταν καθαρά σταλινικό και καθόλου δημοκρατικό.
Που να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με πολιτικό πρόγραμμα βρίζοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Πολιτικός τους λόγος ήταν οι βρισιές, οι απειλές και οι προσβολές όχι μόνο των πολιτικών τους αντιπάλων, αλλά ακόμα και πολιτών που δείχνουν συμπάθεια στην πολιτική σοβαρότητα.
Το ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο πολιτικός αχταρμάς με πολύ αριστερό φασισμό-σταλινισμό.
Το απέδειξε και η τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ε, όπου οι όποιες άλλες κομματικές στάσεις από στελέχη του, επιβλήθηκε  να δοθούν μόνο γραπτώς.
Να γίνει χαμαιλέων το ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει πολιτισμένο πρόσωπο, αλλά δεν θα καταφέρει να γίνει ο χαμαιλέων.*

*Ο χαμαιλέων αλλάζει χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον που θα βρεθεί, το κάνει και για να ξεφύγει τους εχθρούς του, η αλλαγή χρώματος του είναι λειτουργία παραλλαγής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια