ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι τουρκόφρονες βουλευτές του. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμάχεται και τα δικαιώματα των υπόλοιπων μουσουλμάνων της Θράκης



Το ΣΥΡΙΖΑ τον ενοχλεί η επισήμανση της ΝΔ του γεγονότος ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι είναι τούρκοι και όχι η συνεχιζόμενη ανοχή του Τσίπρα σε αυτούς που αποδεδειγμένα στηρίζει η Τουρκία.

Η ανοχή τους στην μη αποκήρυξη της τουρκοφροσύνης τους από μεριά των υποψηφίων, έστω και για τα μάτια του κόσμου, θα μπορούσαν να τους αναγκάσουν να κάνουν δήλωση μη τουρκοφροσύνης τους.

Δεν μιλάμε για τούρκικη προπαγάνδα τουρκόφρονων βουλευτών στην Ελληνική βουλή, γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά στην Θράκη μπορούν να συνεχίζουν να τονώνουν την τουρκοφροσύνη μαζί με το τουρκικο προξενείο που όπως πολλές φορές έχει καταγγελθεί, τρομοκρατεί μουσουλμάνους που δεν συνεργάζονται μαζί ή και αντιμάχονται στις πολιτικές του παρεμβάσεις στην μουσουλμανική μειονότητα.

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπούκαρε στην τούρκικη βάρκα να την εκμεταλλευτεί προς όφελός του χωρίς να λογαριάζει τα δίκαια ούτε καν των υπόλοιπων μουσουλμάνων.

Να την εκμεταλλευτεί κερδίζοντας βουλευτική έδρα, λυσσάει και το παρακόμμα των δικαιοματιστών μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ συγχέοντας επίτηδες τα πράματα. Δεν μπορείς να εξισώνεις τα φρονήματα απλών πολιτών με αυτά υποψηφίων βουλευτών που ξεκάθαρα στηρίζονται από την τουρκία για να κερδίσεις έστω και μια εδρούλα περισσότερη εις βάρος των εθνικών δικαίων και των συνθηκών που ισχύουν 100 χρόνια.

Αν η ΝΔ δεν πρέπει να πει ότι το ΣΥΡΙΖΑ ενεργεί αντεθνικά, εμείς οι απλοί πολίτες δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ αναστολή να το λέμε.

Η ίδια η συνθήκη που είχε υπογραφή μεταξύ Ελλάδας και τουρκίας πριν 100 χρόνια ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΕΙ τουρκική μειονότητα που προπαγανδίζει το τουρκικό προξενείο που στηρίζει τους ακόμα υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι εμποδίζει το ΣΥΡΙΖΑ να τους αποσύρει, ή να τους αναγκάσει αν μπορεί, να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα και ΟΧΙ στην τουρκική;

Το ότι ο ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που από περίπου 5000 ψήφους που πήρε το 2019 πήρε το 2023 ψήφους 12000 και όπως δικά του μέλη καταγγέλλουν με την στήριξη του τούρκικου προξενείου δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά η επισήμανση της ΝΔ είναι εθνικό πρόβλημα που ζητάει εξηγήσεις.

Ενώ σε ολόκληρη την Ελλάδα οι ΣΥΡΙΖΑίοι καταποντίστηκαν αυτός είχε κόντρα ρεύμα, αλλά φταίει ο Μητσοτάκης που αναδεικνύει το μέγα πρόβλημα της τουρκοφροσύνης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που επιβεβαιώνουν και μερικά συντρόφια του της περιοχής και ένας πρώην διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα για το πως επιβάλει το τουρκικό προξενείο τους υποψήφιους.

Τι θα απαντούσε ο Τσίπρας, αν του γινόταν η ερώτηση:
Αν έκανε κυβέρνηση με 152 βουλευτές μαζί με τους 2 "τούρκους" βουλευτές του, τι θα συνέβαινε;;;

Εκτίθενται στην συνείδηση του Ελληνικού λαού οσο δεν τους ζητάν να δηλώσουν ότι ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα και όχι σε τουρκική.

Ο προδοτικός τους ρόλος μετά τις Πρέσπες αποκαλύπτεται και στην Θράκη.
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια