ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο αμετανόητος ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα μας προσβάλει.



Δεν του φτάνει που  για μια ακόμα φορά καταποντίστηκε, βγήκε χθες, συνέχισε και σήμερα να λέει ότι φταίει η ΝΔ, ο Μητσοτάκης που μπήκαν στην βουλή τα κασιδιαρόπουλα και άλλα ακροδεξιά κόμματα!

Δεν του φτάνει που οι έρευνες λένε ότι τη ΝΔ την ψήφισαν κεντρώοι και κεντροδεξιοί, επιμένει να λέει το εντελώς αβάσιμο ότι η ΝΔ τους ενδυνάμωσε γιατί:

Ύψωσε το θέμα με τους τουρκόφρονες βουλευτές του ψηλά, αντί να αντιληφθεί και παραδεχτεί ότι η δικιά του στάση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και αναδεικνύει το τουρκικό προξενείο ρυθμιστή στην Θράκη.

Δηλαδή  ο ΣΥΡΙΖΑ  μας λέει  ότι ο Μητσοτάκης ανέδειξε το πρόβλημα αυτό για να ρίξει νερό στον μύλο των κασιδιαρόπουλων κλπ ακροδεξιών!

Μα αφού ο Μητσοτάκης με αυτό το θέμα-πρόβλημα που ανέδειξε με ακροδεξιά στάση, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ήταν λογικό οι ακροδεξιοί αντί να στραφούν σε αυτά τα ακροδεξιά κόμματα να ψηφίσουν ΝΔ;

Τα ίδια έλεγε για την ΝΔ και όοολον τον Ελληνικό λαό, το πάνω από 70% που αντιδρούσε για την συμφωνία των Πρεσπών, ότι κινούμαστε, είμαστε ακροδεξιοί και ότι αυτοί είναι πατριώτες.

Τα ίδια λέει και τώρα, κατηγορεί με έμμεσο τρόπο τους ψηφοφόρους της ΝΔ ότι είναι ακροδεξιοί, φασίστες κλπ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει και μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες του να μην μετανιώνει καθόλου για τις αντεθνικές του στάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να έχει αλλεργία σε ότι εθνικό και πατριωτικό, δεν είναι μόνο το πρόβλημα της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι και η στάση του στο θέμα-πρόβλημα των τουρκόφρονων της Θράκης που αυτός είναι που ρίχνει νερό στον μύλο της τουρκίας.

Ο χεβυμεταλλάς μετά την επαναληπτική πανωλεθρία εψές αυτό που βρήκε να πει είναι ότι για την είσοδο των κασιδιαρέων στην βουλή ευθύνεται η ΝΔ!!!

Ακόμα δεν κατάλαβε ότι τον φτύνουν;;;

Δεν φταίει η απλή αναλογική που δεν έφερε κυβέρνηση την πρώτη φορά για να μην έχουμε όλα αυτά που μπήκαν στην βουλή και φταίει η ΝΔ!

Ενώ ο ίδιος στην προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ στα κασιδιαρόπουλα να τον ψηφίσουν, δικαιολογώντας το με το να ψηφίσουν αυτόν αντισυστημικά.

Είπε ότι η ΝΔ ενίσχυσε τους ακροδεξιούς!!!

Ενώ την ΝΔ την ψήφισαν μάλλον περισσότεροι κεντρώοι, δηλαδή για να μην την ψηφίσουν οι κεντρώοι και να πάνε σε αυτόν, έπρεπε ο Μητσοτάκης να γίνει ακροδεξιός πραγματικά όπως ψευδέστατα τον κατηγορούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Στις χθεσινές εκλογές κάποιοι ακροδεξιοί ψήφοι λόγω της χαλαρής ψήφου μπορεί να πήγαν σε κάποια ακροδεξιά κόμματα, σε αυτό φταίει η απλή αναλογική, άρα το DNA της αριστεράς.

Ο χεβυμεταλλάς αυτός τύπος, ακόμα και αυτά τα ποσοστά που πήρε, βρίσκω ότι του είναι ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ.

Δεν θα εξαφανιστεί από τις ζωές μας.

Απλά πράματα:
Ο χεβυμεταλλάς Τσίπρας (επειδή είναι από σκληρό μέταλλο όπως τον υμνούν τα τσιράκια του) μαζί με τα συντρόφια του, στην ουσία είναι φυγόμαχοι, εντελώς ανίκανοι σε αυτοκριτική, έτσι έδειξαν εχθές και σήμερα αποπροσανατολίζοντας την γνώμη και την προσοχή με φράσεις όπως, φταίει η ΝΔ για την είσοδο των "Σπαρτιατών" στην βουλή.
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια