ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το φαινόμενο Βελόπουλος



Για να εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή φαινόμενα Βελόπουλου, πάει να πει ότι υπάρχει πολύ πρόσφορο έδαφος που τον αναδεικνύει.

Ας πάρουμε το πιο χτυπητό παράδειγμα αυτού του τύπου που εκμεταλλεύεται την αφέλεια και την αγραμματοσύνη των θρησκόληπτων.

Οι περίφημες «Επιστολές του Ιησού»
Μια από τις πιο «διάσημες» πωλήσεις του, είναι αυτές των επιτολών του Ιησού που τον έκαναν και διάσημο στο διαδίκτυο και έγιναν αμέσως βούκινο.

Ο Βελόπουλος πουλούσε βιβλίο του Παπαζήση με μεγάλο καμάρι και ως παγκόσμια ανακάλυψη. Μερικές από τις προσπάθειες του για να πείσει: «Εχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Νατη. Αυτή εδώ είναι. Την έγραψε ο ίδιος. Ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας γράφει επιστολή. Νατη, ρε παιδιά! Επιστολή του Χριστού μας, του Ιησού μας. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός τις έγραψε. Εδώ μέσα είναι. Νιώθω δέος και μόνο που το κρατώ στα χέρια μου, να έχω τις επιστολές του Ιησού. Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο;»

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ο Βελόπουλος προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του βρίζοντας με χυδαίο τρόπο όσους τον αμφισβήτησαν και πετώντας το μπαλάκι στον Παπαζήση που έγραψε το βιβλίο το οποίο ο ίδιος ως ιστορικός έχει τσεκάρει.
Μας παρουσιάζεται σαν ιστορικός και δεν ήξερε αν ο Ιησούς έγραψε ή δεν έγραψε ο ίδιος επιστολές!!!

Πάμε σε άλλα θέματα με τα οποία καταπιάνεται, όπως διεθνή και εξωτερική πολιτική.
Εκεί δείχνει με υπερηφάνεια το πόσο πουτινόφιλος-ρωσόφιλος  είναι και στις αναλύσεις του αναμειγμένες με πολύ ψέμα και παραποίηση όπως περί ξεπουλήματος του Αιγαίου και άλλα πολλά που αν δεν ήταν πολύ σοβαρά, θα προκαλούσαν πολύ γέλιο με τις παράλογες πολλές φορές βάσεις του, αλλά και την ρηχότητα αυτών των απόψεων του.

Ένα άλλο αηδιαστικό πρόσωπο του είναι το γεγονός ότι σε κάθε κανάλι που πάει μαλώνει δημοσιογράφους επειδή τον ρωτάνε τις ερωτήσεις τους.
Το φασιστοειδές πρόσωπο του το δείχνει εκεί, με προσβολές και μάλωμα δημοσιογράφων.

Είναι από τους πρώτους που εκμεταλλεύεται την αφέλεια των θρησκόληπτων, όχι μόνο με τις δήθεν χειρόγραφες επιστολές πουλούσε (δείτε βίντεο),  αλλά και με τα άλλα προϊόντα που πουλάει και είναι αν όχι όλα, τα περισσότερα σε μοναστήρια  φτιαγμένα, όπως μαζί με τις οδοντόκρεμες από το Άγιον όρος και διάφορες κηραλοιφές και κομποσκοίνια.
Είναι από τους πρώτους που προσβάλει την ορθοδοξία περιορίζοντας την ασφυκτικά στα δικά του πλαίσια και κάποιων αιρετικών μοναχών.
Τώρα έχουμε και το άλλο ακραίο και άκρως επικίνδυνο φαινόμενο του κόμματος "ΝΙΚΗ"

Θεωρώ προσβολή για την ελληνική κοινωνία την εμφάνιση τέτοιων μεσαιωνιστών φελόπουλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια