ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Είναι δημοκρατικό πατριωτικό κόμμα η ΝΔ;



Ολόκληρη δυναστεία της βυζαντινής αυτοκρατορίας έχει αφαιρεθεί από την ιστορία των σχολείων! Είναι η μακεδονική Δυναστεία.
Τυχαίο;
Μας θέλουν μια χώρα χωρίς χαρακτηριστικά.
Ούτε είναι τυχαίο ότι κατά την επέτειο των 200 χρόνων από την απελευθερωτική επανάσταση του 1821, λυσσαξαν να μας παρουσιάσουν τον ιερότερο και πιο θαυμαστό και πιο συχνά αναφερόμενο ήρωα της επανάστασης, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σαν πλιατσικολόγο, και ό,τι πιο άγιο πολιτικό διεθνούς εμβέλειας έχει βγάλει ο ελληνισμός, τον Ιωάννη Καποδίστρια, σαν δικτάτορα.
Φημολογείται ότι παίχτηκε θεατρικό έργο που αφορά την κυρά της Ρω, το οποίο την γελοιοποιεί και την προσβάλλει, σύμφωνα με φήμες.
Θα μαθευτεί σίγουρα αν είναι έτσι.
Ούτε είναι τυχαίο ότι τα Σκόπια καταπατούν την συμφωνία, αυτήν την συμφωνία λαχείο δώρο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς και η κυβέρνηση Μητσοτάκη σφυρίζει αδιάφορα.
Η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν εκφράζεται αξιακά, ψηφίζει συμφεροντολογικά, πελατειακά, ή με γνώμονα το μη χείρον βέλτιστον. 
Υπάρχει κενό άξιας αντιπροσώπευσης, άξιας της τρισχιλιετούς ιστορίας και πολιτισμού.
ΚΑΙ στη ΝΔ υπερίσχυσαν οι αποδομητές της πατρίδας μας.
Υπάρχει αντίσταση μέσα στο κόμμα, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να περάσει την άποψη της κόντρα στην διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και ελληνικού κράτους.
Υπάρχει και στη ΝΔ κομματικός ραγιαδογκιαουρισμός;
Δεν είναι δημοκρατικό κόμμα;
Που είναι οι κομματικές οργανώσεις που αντιστέκονται μόνο σε ιδιωτικές συζητήσεις;
Γιατί δεν βγάζουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας σε πολιτικές θεωρίες και πράξεις που αντίκεινται στα πιστεύω τους;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια