ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προσφορά 4 ελεύθερων εφαρμογών για Android


 

Μια προσφορά στους αναγνώστες του ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΥ, αν θελήσουν να κατεβάσουν με το κινητό τους Android όποια εφαρμογή από τις 4 θελήσουν, ή και τις 4.

Είναι ελεύθερες χωρίς χρέωση και χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.

Διαθέσιμες είναι αυτές οι 4: 


Μια σύντομη περιγραφή για την καθεμία ξεκινώντας από πάνω.
Για την 1η. : Είναι μια εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να έχετε με ένα κλικ μόνο,  τον ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟ  στο κινητό και να πλοηγηθείτε σε αυτόν, χωρίς να χρειαστεί να τον ψάξετε με κάποιον πλοηγό.

Για την 2η.: Είναι μια πολύ απλή εφαρμογή με την οποία μπορείτε να μοιράζεστε την συντεταγμένες του γεωγραφικού σημείου που βρίσκεστε. Μπορεί να φανεί χρήσιμη για όποιον τον ψάχνει κάποιος π.χ. να του παραδώσει κάτι, π.χ. μια μεταφορική εταιρεία. κλπ,κλπ

Για την 3η.: Άλλη μια απλή εφαρμογή με την οποία διευκολύνεστε πολύ περισσότερο να μοιράζεστε φωτογραφία που μόλις τραβήξατε, ή ένα βίντεο με ένα μόνο κλικ, σε όποιον θελήσετε, ή στα κοινωνικά δίκτυα, ή με email. Δηλαδή με ό,τι εσείς επιλέξετε.

Για την 4η.: Αυτή ίσως για μερικούς να είναι η πιο χρήσιμη.
Με αυτήν, βρίσκετε που έχετε αφήσει το αμάξι σας, αν ξεχάσατε, ή αν βρεθήκατε σε ξένο μέρος που δεν γνωρίζετε. Αρκεί να πατήσετε το κουμπί για να κρατήσει η εφαρμογή την τοποθεσία, κατά την ώρα που βγαίνετε από το αμάξι σας.

Δεν κοστίζουν τίποτα, είναι πανάλαφρες και πανεύκολες στην χρήση.

Η ίδια η Amazon  εγγυάται για την ασφάλεια και την σταθερότητα των εφαρμογών που φιλοξενεί.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια