ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η καλύτερη άμυνα της Ελλάδας είναι...



Η καλύτερη άμυνα της Ελλάδος έναντι της τουρκίας είναι η θάλασσα του Αιγαίου και όλα τα νησιά της.
Με την εφευρετικότητα των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και όχι μόνο, η Ελλάδα μπορεί να είναι απόρθητη από τους τούρκους, αλλά και να έχει πολύ πιο συμφέρουσα λύση για την άμυνα της χώρας.
Αρκεί οι πολιτικές ηγεσίες να το θέλουν και να στρέψουν την προσοχή της άμυνας ΚΑΙ  στην εφευρετικότητα των στρατιωτικών επιτελείων με υποστήριξη και άλλων εφευρετικών Ελλήνων.
Η τουρκία έχει μια πολύ ισχυρή αμυντική βιομηχανία, εμείς πλέον ούτε και φυσίγγια δεν παράγουμε, ενώ σε προηγούμενες δεκαετίες με την ΠΥΡΚΑΛ, η Ελλάδα ήταν μια εξαγωγική παγκόσμια δύναμη εξαγωγής οπλικών πυρομαχικών.
Από το 1934 η ΠΥΡΚΑΛ ήταν του Μποδοσάκη, στο 1982 η ΠΥΡΚΑΛ εθνικοποιήθηκε και συγχωνεύτηκε με την κρατική ΕΒΟ που δημιουργήθηκε αργότερα, και έφτιαξαν την ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα).
Οι πόλεμοι βασίζονται και στην εφευρετικότητα των λαών και έτσι  κοστίζουν όχι μόνο σε αίμα και ζωές λιγότερο, αλλά και οικονομικά λιγότερο.
π.χ. το Ισραήλ όταν ιδρύθηκε, όλοι οι Άραβες ήταν εναντίων του , αλλά χάριν της εφευρετικότητας του λαού του, έγινε πανίσχυρο.
Και τώρα έχει επίσης μια δικιά του πολύ προηγμένη αμυντική βιομηχανία.

Το πιο χαρακτηριστικό και ιστορικό παράδειγμα εφευρετικότητας του Ελληνισμού είναι αυτό που κατά τον εθνικό απελευθερωτικό αγώνα κατά των τούρκων, οι Έλληνες διέλυαν τον μεγάλο στόλο των τούρκων με ψαρόβαρκες.
Όταν ένας λαός με ανησυχίες, ακόμα και με την ατίθαση σκέψη του όπως είναι οι Έλληνες, μπορούν να καταστήσουν την Ελλάδα μια πανίσχυρη χώρα. Αρκεί το πολιτικό σύστημα μαζί με τον απίθανο βραχνά της κρατικής γραφειοκρατίας να του ελευθερώσουν την δημιουργικότητα του. Ο βραχνάς της γραφειοκρατίας περιορίζεται μόνο από το πολιτικό σύστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια