ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μια ευκαιρία για την Ελληνική οικογένεια και την Ελληνική κοινωνία.



Αισθάνομαι αργή και αηδία  με την τόση επιμονή και έκταση για τον νόμο των ομόφυλων ζευγαριών για την τόση επιμονή και έκταση που δίνει το πολιτικό σύστημα μαζί με πολλά  ΜΜΕ για ένα θέμα που θα μπορούσε να περάσει σε ένα πολύ μικρό διάστημα χωρίς  όλο αυτό νταβαντούρι που φαίνεται σαν να το έχουν αναγάγει σαν θέμα ζωής και θανάτου της Ελλάδας, ενώ πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μια ισχνή μειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας.
Εφόσον πρόκειται για διευθέτηση δικαιωμάτων αυτής της ισχνής μειοψηφίας, όπως οι περισσότεροι ισχυρίζονται, ας το έκαναν  χωρίς όλους αυτούς τους...πανηγυρισμούς.

Αφού αυτήν την πρόθεση για το νομοσχέδιο-νόμο για τον περίφημο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών την εκμεταλλεύονται όλοι, όλο το πολιτικό σύστημα, ο καθένας από την σκοπιά του.
Ας αποδείξουν όλοι και κυρίως η κυβέρνηση ότι ενδιαφέρονται τουλάχιστον το ίδιο, αν όχι περισσότερο για τις ελληνικές οικογένειες που δυσκολεύονται πάρα πολύ να θρέψουν-μεγαλώσουν και σπουδάσουν τα παιδιά τους. Βασικό επίσης είναι να τα δώσουν και διαχρονικές ηθικές αξίες και να μην γίνονται τα παιδιά τους χουλιγκάνια και εγκληματίες τόσο εύκολα και να μάθουν να σέβονται τον πλησίον.
Το ξεχαρβάλωμα των ελληνικών οικογενειών γίνεται διαχρονικά σε όλη την μεταπολιτευτική περίοδο και θεωρήθηκε από πολλούς σαν ελευθερία και δικαιώματα για παιδιά και οικογένειες.
Δεν υπήρχαν παντρεμένα ομόφυλα ζευγάρια. 
Ας αποδείξει ο πρωθυπουργός ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών οικογενειών που υποφέρουν και τα βγάζουν πραγματικά δύσκολα.
Ας αποδείξει ο πρωθυπουργός ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την ΕΞΑΛΕΙΨΗ της υπογεννητικότητας και την ευημερία όλης της κοινωνίας και όχι μόνο για τα δικαιώματα μιας πολύ μικρής μειοψηφίας.
Η αντιπολίτευση ας βρει τώρα επιτέλους την ευκαιρία να ασκήσει πραγματικά σοβαρή αντιπολίτευση για τα προαναφερόμενα προβλήματα και να μην παρασέρνεται τόσο εύκολα από τακτικισμούς τη κυβέρνησης - του Μητσοτάκη.
Να δείτε που μετά την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών θα τον βγάλουν και ήρωα για αυτόν τον λόγο.

Εκείνο που καίει την χώρα μας, την κοινωνία μας είναι η υπογεννητικότητα, το ότι οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.
Αυτό ενδιαφέρει καθόλου τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του ή μόνο ο δικαιωματισμός της νέας εποχής;  Μέσα στον δικαιωματισμό τους, δεν χωράνε και τα δικαιώματα της χώρας και της κοινωνίας όλης στο να ζήσει, να ζήσει με κάποια άνεση;;;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια