ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι πρόσφατες πολιτικές του Μητσοτάκη...


Αν ο Μητσοτάκης αισθανόταν μια σοβαρή πολιτική απειλή από τα δεξιά, θα τολμούσε να φέρει το νόμο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια;;;
Υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι ενεργεί χωρίς αντιπάλους και αλαζονικά.
Δεν το είχε τόσο πολύ στην πρώτη 4ετία, λόγω του 33% του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολιτική του δικαιωματισμού που ακολουθεί ο Μητσοτάκης, δεν τον άφησε να δει το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η χώρα και είναι ότι πέρυσι οι γεννήσεις ήταν οι μισές σε σύγκριση με τους θανάτους. Αντί να ασχοληθεί πρώτα με αυτό, αγνοώντας το δικαίωμα της χώρας και του έθνους να επιβιώσει και να ζήσει, ασχολείται όπου βρεθεί και όπου σταθεί με το... δικαίωμα στον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Μέχρι τώρα μας περνούσαν εύκολα το ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά εδώ και λίγο καιρό φάνηκε ότι είναι εσωτερική αισχροκέρδεια.

Αν το δεις κομματικά αρχηγικά, ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο, αλλά κομματικά διαβρώνεται και ααααν πέσει, θα πέσει από μέσα...Να μην ξεχνάμε ότι σε λίγους μήνες έχουμε ευρωεκλογές.
Για πρώτη φορά σε όλη την περίοδο Μητσοτάκη στη ΝΔ, υπάρχει ρήξη και αυτό μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις.
Πριν κανα δύο εβδομάδες είχε ο Μητσοτάκης μυστική συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο και ο αρχιεπίσκοπος είναι εξαφανισμένος... Περιμένει να περάσει ο νόμος για τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο κενό σοβαρής αντιπολίτευσης και για αυτό ο Μητσοτάκης αισθάνεται άτρωτος και το δείχνει.
Αλλά από την άλλη, η έκκληση στους βουλευτές του να απόσχουν από την ψηφοφορία του νόμου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων δείχνει φόβο.
Αυτός και ο στενός του κύκλος μας βλέπουν σαν Ολλανδία... Δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα ιστορικής επιβίωσης και ότι η κοινωνία   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ και ούτε χρειάζεται να γίνει για να χαρακτηριστεί προοδευτική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια