ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το βίντεο!

Ζωντανή συζήτηση στο Al Jazeera με δύο Έλληνες, τον Κώστα Υφαντή που είναι λέει πρόεδρος του Ελληνικού κέντρου Ευρωπαικών μελετών, τον Τζων Σφακιανάκη – οικονομολόγο και επικεφαλή της τράπεζας Saudi Franzi, και ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser ζωντανά απο το Παρίσι.


Χαμός! HORCA !

Το βίντεο ξεκινάει με τους δύο Έλληνες κυρίους να αναλώνονται στις κλασικές νεοελληνικές κουτοπόνηρες αναλύσεις περι της τραγικότητας και της σοβαρότητας της κατάστασης, πόσο οργισμένος είναι ο κόσμος, τα σκληρά τα μέτρα, πρέπει να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας, (με ενδιάμεσα κάποια σπαρταριστά στιγμιότυπα) οτι αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της δυσαρέσκειας, οτι πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση και οτι ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει ο λαός και λοιπά και λοιπά και λοιπά. Πλήρη ταύτιση και συνεννόηση, προφανώς μιλημένοι και προετοιμασμένοι απο τους “δικούς” μας εδώ και στην Ευρώπη.

Και μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!

Και δείτε τι έγινε! Ο άνθρωπος, εξερράγη! ΕΞΕΡΡΑΓΗ για πράγματα που έπρεπε να έχουμε επαναστατήσει εμείς εδώ και χρόνια! Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ρε.

Ευχαριστώ πραγματικά τον χρήστη fbobolas που μέσω του twitter μετέδωσε το εξαίρετο βίντεο και το omadeon.wordpress που απο το κανάλι του στο YouTube ανέβασε το βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε το βίντεο :

Πολίτης της Μπανανίας

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Προτείνω να αντιγράψουμε το βιντεάκι όλοι μας σε DvD και να τα μοιράσουμε όπου μπορούμε, ακόμα και πόρτα-πόρτα στη γειτονιά μας. Δε θα κοστίσει σχεδόν τίποτα και ίσως ξυπνήσουμε επιτέλους...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε