-->

Header Ads

Ο επικίνδυνος κ. Χόλμπρουκ

Διαβάζω μετα πολλής της προσοχής τις επιλογές Ομπάμα στη διεθνή διπλωματική σκηνή απο τις πρώτες κιόλας μέρες της ανόδου του στον προεδρικό θώκο και διαπιστώνω με λύπη πως έρχονται μέρες δύσκολες έως και δύσβατες για την ελληνική διπλωματία στο Αιγαίο και την Κύπρο. Η επιλογή του Αμερικανού προέδρου να αναβαθμίσει το ρόλο της Αγκυρας στο διεθνές παιχνίδι ορίζοντάς την ως τόπο της πρώτης του επίσημης επίσκεψης εκπηγάζει απο τις συμβουλές του επιτελείου του στο υπουργείο εξωτερικών , το οποίο ελέγχεται καθαρά και αδιαπραγμάτευτα απο τον ένα και μοναδικό άνδρα της απόλυτα φιλοτουρκικής πολιτικής , το γεράκι που λέγεται Χόλμπρουκ.

Ο πολύς κύριος Χόλμπρουκ, πρωτεργάτης της διάλυσης των μετακομμουνιστικών Βαλκανίων και ενορχηστρωτής της εμφύτευσης του μουσουλμανικού Κοσόβου στην καρδιά της Ευρώπης, θα αποτελέσει την αχίλλειο πτέρνα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής τα αμέσως επόμενα χρόνια.

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.