ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κομμουνιστική Τρομοκρατία


Η "δημοκρατικη ευαισθησια" του ΚΚΕ και των στρατευμενων τραμπουκων του είναι δεδηλωμενη.
Οποιος εχει παιδια στο Τσιγγαναριο που λεγεται Πολυτεχνειο ή στα λεγομενα Ανωτατα Εκπαιδευτικα Ιδρυματα, θα γνωριζει απο πρωτο χερι:
Τις προκατασκευασμενες (όπως οι προτηγανισμενες πατατες) συνελευσεις.
Την βια που ασκειται στους εχοντας άλλη αποψι από εκεινη που εχουν τα καλοπαιδα του ΚΕΕ/ΚΝΕ ΕΑΚ.
Τους τραμπουκισμους.
Προσφατα (στις 13 Ιουνιου 2009) στο ΤΕΙ Αθηνων ενας καθηγητης εχασε το ματι του όταν τολμησε να παρατηρηση τα ανθρωποειδη που κατεστραφαν "δημοκρατικα" και "ειρηνικα" τις αιθουσες διαδασκαλιας, για να διαδηλωσουν υπερ της ελευθεριας του καταστρεφειν…
Κανεις βεβαιως από την πολιτεια ή τα Μεσα Εξαπατησεως Μαζων αχοληθηκε ξανα μαζι του. Βλεπετε ειχε δυο ματια….
Πριν από δυο ημερες προς τιμην του Δημαρχου Αθηναιων εγιναν τα εγκαινια μιας φωτογραφικης εκθεσεως αφιερωμενη στην 20 επετειο της αυτοκαταρρευσεως των ολοκληρωτικων καθεστωτων της Ανατολικης ευρωπης.
Την εκθεσι διοργανώσαν ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθήνας, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, οι πρεσβείες Τσεχίας, Ουγγαρίας, Πολωνίας και Σλοβακίας, σε συνεργασία με τις πρεσβείες της Βουλγαρίας, της Γερμανίας και της Ρουμανίας.
Και μας θυμισαν οι διοργανωτες ο,τι σημερα στην Ευρωπαικη Ενωσι εχει επανειλημμένα διακηρυχθη και εχει καταδικαθει. Ο,τι εσκεμμενα στην Ελλαδα αποκρύπτεται για να μη θυμωσει ο παπας του Περισσου, τα καλοπαιδα της Κνε και του ΠΑΜΕ:
Οτι δηλαδη: Σε ολα τα κομμουνισττικα καθεστωτα που κάποτε μεσουρανησαν... υπηρχε ενα επισημο μοναδικο κομμα, απουσια εκλογων, λογοκρισια και ιδεολογικος ελεγχος στον τυπο (να ας πουμε οτι κυκλοφορουσαν πενητα ριζοσπαστες με διαφορετικη ονομασια και αυτο ηταν ο πλουραλισμος της "ελευθερης εκφρασης")
Παντελης απαγορευσις στους υπηκοους αυτων των χωρων (δηλαδη των υπο κομμουνιστικο ζυγο) να μεταβαινουν στο εξωτερικο ακομη και να κυκλοφορουν στο εσωτερικο διχως αδεια, επιτηρησι των πολιτων – δουλων απο μια κρατικη πολιτικη αστυνομια, ενώ εγκλημα αποτελουσε η διαδοσι ειδησεων που μπορουσε να βλαψη την κομμουνιστικη φαντασιωσι του κομμουνιστικου παραδεισου και απειρα αλλα ων ουκ εστι αριθμος.
Οτι οπου τα καθεστωτα αυτα επεκρατησαν, τα αποτελεσματα ησαν μια δραματικη καταστροφικη επιστροφη στον πρωτογονο ανθρωπο με βασανιστες μια ηλιθια αδυσσωπητη γραφειοκρατια.
Η ισοτητα στην εξαθλιωσι.
Δημοσια ψυχιατρεια, καταναγκαστικα εργα, φτωχεια, πεινα.. (ορα τεως ανατολικα κρατη, και νυν αδελφα Β κορεας, Κουβας..)
Ότι, τέλος ο κομμουνισμος, που αφησε πισω του εκατομμυρια νεκρους, στρατιες πεινασμενων εξαθλιωμενων ταπεινωμενων ανθρωπων, θα χρειαζοταν ακομη μερικους αιωνες για να μας σωση...
Δηλαδη να μας εξαϋλώσει... όπως τους βορειοκορεατες ή τους κουβανους...
Βεαβαιως τiς γνωστες αντιδημοκρατικες ανελευθερες βιαιες και τρομοκρατικες αντιδρασεις τους, επεδειξαν οι τραμπουκοι στρατευμενοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι οποιοι κατά την διαρκεια της τελετης των εγκαινιων ασχημονουσαν, θορυβουσαν παρεμποδιζαν την συμμετοχη στα εγκαινια, αποδεικυοντες για πολλοστη φορα στην νυσταγμενη ηλιθια πολιτεια μας ότι το ΚΚΕ και τα οργανα του:
Δεν σεβονται την εκδηλωσι, ουτε την εκφρασι ουτε καν την την διατυπωσι αλλης αποψεως πλην της δογματικης κομουνιστικης ορθοδοξιας του Σταλινισμου, τον οποιον εθελοδουλως υπηρετουν.
Mια ιδιοτυπη Κομμουνιστικη Τρομοκρατια που απαγορευει στην Δημοκρατια να εχη άλλη αποψι και πολύ περισσοτερο να την διατυπωνει, εχει επικρατησει εδώ...
Στην Βαλκανοταλιμπανια...

ΙΑΣΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια