ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Προς…διάσπαση πριν το συνέδριο;


Η Ντόρα Μπακογιάννη όχι μόνο πλέον αγνοεί και αδιαφορεί για τις συνεδριάσεις της οργανωτικής επιτροπής, αλλά ανακοίνωσε ότι το έκτακτο συνέδριο θα εκλέξει αρχηγό στη ΝΔ και μετά και η βάση και ανακοίνωσε ότι η ίδια θα διεκδικήσει την αρχηγία!


της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Ντόρα Μπακογιάννη όχι μόνο πλέον αγνοεί και αδιαφορεί για τις συνεδριάσεις της οργανωτικής επιτροπής, αλλά ανακοίνωσε ότι το έκτακτο συνέδριο θα εκλέξει αρχηγό στη ΝΔ και μετά και η βάση και ανακοίνωσε ότι η ίδια θα διεκδικήσει την αρχηγία!

Ο Α.Σαμαράς ( ο βασικός συνδιεκδικητής της ηγεσίας αφού ο Δ.Αβραμόπουλος μάλλον…τυπικά μετέχει) απάντησε οτι “η κάλπη στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, στο λαό της Νέας Δημοκρατίας, σφυρηλατεί την ενότητα του κόμματος και δίνει κύρος και δύναμη στο νέο αρχηγό. Προσέξτε, είναι για μένα η μόνη καθαρή λύση”. Μπροστά σε όλα αυτά κάποιοι έντρομοι λένε στον Καραμανλή να καθίσει άλλους 2 μήνες στην ηγεσία της ΝΔ αλλά η απόκριση είναι “εγώ στις 8 φεύγω”!
Σε κατάσταση πανικού πλέον στη ΝΔ βουλευτές και στελέχη βλέπουν την παράταξη τους να διαλύεται κάτι που αρχίζει να…ανησυχεί και το ΠΑΣΟΚ! Αν και φαίνεται ότι στις προγραμματικές δηλώσεις τη ΝΔ θα εκπροσωπήσει ο Κ.Καραμανλής, είναι φανερό ότι αυτό θα γίνει…για την τιμή των όπλων και ότι Ντόρα και Αντώνης θα δώσουν το δικό τους …ρεσιτάλ.
Ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κάλπη στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, στο λαό της Νέας Δημοκρατίας, σφυρηλατεί την ενότητα του κόμματος και δίνει κύρος και δύναμη στο νέο αρχηγό. Προσέξτε, είναι για μένα η μόνη καθαρή λύση. Από κει και πέρα σήμερα συνεχίζεται μια πρωτοβουλία του κ. Σιούφα ως προς τον τρόπο εξεύρεσης του κατάλληλου πλαισίου, μέσα από τον οποίο θα συμμετάσχει η οργανωμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη διαδικασία. Η πρωτοβουλία Σιούφα συνεχίζεται.»


απο........olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια