-->

Header Ads

Πανικόβλητος και ανύπαρκτος πολιτικά ο Πάγκαλος

Επικίνδυνη πολιτική υπεροψία και

στα όρια της εθνικής επικινδυνότητας


Ο Πάγκαλος σε ντελίριο ανθελληνισμού, προσπαθεί να διαφύγει των ευθυνών του, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την εθνική βαρύτητα των αποφάσεών του. Ο λόγος, φυσικά, για τις αποφάσεις του «αντιπροέδρου» της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο οποίος προσπαθώντας να αιτιολογήσει την κατάργηση των υπουργείων Ναυτιλίας και Μακεδονίας και Θράκης, κατέφυγε στις γνωστές «λιπόσαρκες» πολιτικές του τοποθετήσεις.

Η αγωνία του κυρίου αντιπροέδρου είναι έκδηλη στις απαντήσεις που έδωσε όταν ρωτήθηκε για την κατάργηση των υπουργείων και επιτιθέμενος προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση κατάργησης των δύο ευαίσθητων υπουργείων είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει εθνικό θέμα στο Αιγαίο; Εσείς καταργήσατε το υπουργείο Αιγαίου»!!!
Ο πολιτικός άνδρας, προφανώς χρειάζεται να σκέφτεται περισσότερο πριν να μιλήσει. Γιατί η συγκεκριμένη του απάντηση αποτελεί και ουσιαστική παραδοχή του εθνικού θέματος που προκύπτει από την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης! Έτσι, απαιτείται πάραυτα, να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και να τοποθετηθεί στις έντρομες απαντήσεις του «πολλά βαρύ» Πάγκαλου, ο οποίος προφανέστατα έχει απωλέσει την πολιτική σκέψη και αρκείται στις απαντήσεις του τύπου «αφού τα κάνατε κι εσείς, γιατί όχι κι εμείς»!!! Προτείνονται άμεσα πνευματικές ασκήσεις προκειμένου να επανέλθει η πολιτική εγκεφαλική λειτουργία στον «γίγαντα» Πάγκαλο, ο οποίος σαφώς ενοχλήθηκε από τις πολιτικές τοποθετήσεις που δέχθηκε και στις οποίες όφειλε να τοποθετηθεί. Μόνο που η τοποθέτησή του ήταν τόσο βαριά που επιβαρύνει κατά πολύ την πολιτική πρακτική που έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ (Χρυσοχοΐδης κ.α.), οι οποίοι δείχνουν ξεκάθαρα πλέον πως ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τις γνώμες και τα συμφέροντα άλλων (π.χ. λαθρομεταναστών, Σκοπιανών, Τούρκων) παρά για εκείνα των ελλήνων πολιτών.
Και αφού ο κύριος Πάγκαλος δεν επιθυμεί να δώσει απάντηση στο γιατί κατάργησε το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, τότε θα τον ρωτήσω εγώ, προσωπικά, ως πολίτης (που δεν έχω καταργήσει το υπουργείο Αιγαίου) και περιμένω την απάντησή του: Γιατί κύριε αντιπρόεδρε συμπεριφέρεστε με επικίνδυνο τρόπο σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το υπουργείο Θράκης και γιατί αφήνετε εκτός υπουργικής μέριμνας το Αιγαίο; Η φράση «εθνικό ζήτημα» σας λέει κάτι ή προτιμάτε να επιφορτισθείτε οριστικά και αμετάκλητα τον χαρακτηρισμό του εθνικά επικίνδυνου;
Το τρένο του ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται πριν καν αρχίσει την πορεία του και πολύ φοβάμαι πως πολύ σύντομα οι επιβάτες του (υπουργοί και λοιπά κομματικά στελέχη) θα αναγκαστούν σε ένα «ταξίδι μοναξιάς» ελπίζοντας ο επόμενος σταθμός να βρίσκεται κοντά για να κατέβουν γρήγορα από το ταξίδι της καταστροφής…
Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.