ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005




Ο νόμος για την ιθαγένεια είναι ένα τέχνασμα απάτης για εκλογική εμπορία και πατριδοκαπηλία.

Μια εκλογική «φόλα» που επικαλύπτει το πρακτικό γίγνεσθαι και επιχειρεί να κωδικοποιήσει νομικά αυτό που πρακτικά γίνεται.

Οι νόμοι πάντα κωδικοποιούν τα συμφέροντα των ισχυρών και αυτά που στην πράξη υλοποιούνται από τους ισχυρούς του χρήματος.

Οι νόμοι κωδικοποιούν και τους κοινωνικούς συσχετισμούς, δηλαδή τη δυναμικά των λαϊκών κινημάτων και αντιστάσεων.

ΟΤΑΝ δεν υπάρχουν λαϊκά κινήματα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται έρχονται απλώς να θεσμοθετήσουν αυτό που έχει επιβληθεί από τα κέντρα εξουσίας.

Αυτό έρχεται να θεσμοθετήσει και το κυβερνητικό νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

Πετιέται στην εκλογική αγορά και αρχίζουν τα δημαγωγικά παιχνίδια εξαπάτησης, με «μπροστάρη» την προβοκατόρικη «τσόντα» του καθεστώτος, το Καρατζαφέρη.

Επικεντρώνεται όλο το ζήτημα στην εκλογική εμπορία περί δημοψηφίσματος και πετιέται έξω από τη σκάφη η πραγματικότητα: Ότι από το 2005 βαπτίζονται πολλοί αλλοδαποί Έλληνες!!!

Οι πολιτικάντηδες καταπίνουν αυτήν την πραγματικότητα, και την παρανομία, τα επικαλύπτουν και τα παρασιωπούν και «γραπώνονται» από εκλογικό εμπόριο περί δημοψηφίσματος.

Ασφαλώς πρέπει να τεθεί και το δημοψήφισμα. Αλλά σαν αίτημα συνδεδεμένο με όλα αυτά που υλοποιούνται στην πράξη, εδώ και χρόνια και ΚΥΡΙΩΣ σαν αίτημα ζύμωσης μέσα στον ελληνικό λαό για την πολιτική και οργανωτική ανασυγκρότηση λαϊκών κινημάτων: Τα ΜΟΝΑ ΙΚΑΝΑ να παλέψουν και να νικήσουν.

Από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μπαίνει έτσι το αίτημα του δημοψηφίσματος. Χρησιμοποιείται μόνο σκανδαλωδώς εμπορικά και ψηφοθηρικά, προβάλλεται για δημαγωγία και μικροπολιτική κερδοσκοπία, επικαλύπτοντας αυτό που προωθείται στην πράξη από το 2005.

Ο Καρατζαφέρης, π.χ., πέντε χρόνια σιωπά πάνω στην πρακτική των ελληνοποιήσεων, στηρίζει μέτρα, όπως η υπηκουότητα των παιδιών, και ΞΑΦΝΙΚΑ τον τσίμπησε η μύγα και ουρλιάζει για δημοψήφισμα ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ: η απάτη στον κύβο!!!

Διαβάστε τα παρακάτω, πολύ αποκαλυπτικά:


http://www.xtypos.gr/xt/-mainmenu-38/3754-2009-11-05-12-15-53.html


Έλληνες πολίτες... και με τη βούλα

•ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 308 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ


Ορκίστηκαν πριν λίγες ημέρες στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, από το Νομάρχη Αθηνών, κ. Γιάννη Σγουρό, ως Έλληνες, 308 πολίτες, αφού πρώτα απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια από το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2005 και μέχρι σήμερα έχουν ορκιστεί στη Νομαρχία Αθηνών, συνολικά 7953 πολίτες, από πολλές και διαφορετικές χώρες, όπως την Αλβανία, την Αίγυπτο, το Καζακστάν, την Λιβύη, το Ουζμπεκιστάν, το Σουδάν, τη Συρία, την Τουρκία και την Ταϊβάν.

Τα δημογραφικά χαρακτηριστικά των ατόμων που ορκίστηκαν στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου μπορούν να συνοψιστούν στα εξής: οι γυναίκες μόλις ξεπερνούν τους μισούς και ανέρχονται στο ποσοστό του 51,2%. Το 21% ασχολείται με τα οικιακά, το 7,7% είναι συνταξιούχοι, το 6,1% οικοδόμοι, το 5,1% εργάτες, γενικότερα, ενώ το 16,2% είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Ο κ. Σγουρός, κατά την τελετή ορκωμοσίας, δήλωσε:

«Μια ακόμη σημαντική μέρα προστέθηκε σήμερα σε αυτές που επιβεβαιώνουν τον διαπολιτισμικό χαρακτήρα της χώρας μας. Άλλοι 308 ομογενείς συμπολίτες μας ορκίστηκαν από τη Νομαρχία Αθηνών. Σας καλωσορίζουμε όλους και όλες στη μεγάλη ελληνική οικογένεια, στην οικογένεια των απανταχού Ελλήνων. Θέλω, λοιπόν, να σας συγχαρώ και να σας πω, πως είναι ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα να δεχτεί εσάς, ως νέους Έλληνες. Θεωρώ θετική την εξαγγελία της νέας κυβέρνησης στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ότι η Πολιτεία με συνοπτικές διαδικασίες θα χορηγεί την ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας από μικρή ηλικία, δίνοντας τέλος στην αβεβαιότητα χιλιάδων οικογενειών. Από την πλευρά μας, ως Νομαρχία Αθηνών, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, ώστε να έχετε μία εύκολη προσαρμογή στην ελληνική κοινωνία, προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί για την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία της πατρίδας μας».

Στην τελετή παρέστησαν, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, κ. Γρηγόρης Φελώνης, ο επικεφαλής της παράταξης "Υπέρ Λαού", κ. Βαγγέλης Παπαδόπουλος, και οι αντινομάρχες κ.κ. Βασίλης Χρονόπουλος, Γιώργος Κατριβάνος, Λιλίκα Βασιλάκου, Δανάη Αντωνάκου και Ανδρέας Πολυζωγόπουλος.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4048

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια