ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ύποπτη ‘μυστική’ και αντιθεσμική συνάντηση Βαλυράκη – Καπελιέρη


Έχει καταργηθεί κάθε έννοια θεσμών και ηθικής. Την Παρασκευή το απόγευμα συναντήθηκε «εν κρυπτώ», όπως αναφέρει ο ΕΤ , στην άδεια Βουλή ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης και ο επικεφαλής της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων κ. Γ. Καπελιέρης , που διεξάγει έρευνες σχετικά με τις μίζες της SIEMENS..

Η μυστική και μεθοδευμένη …..«ιδιωτική» συνάντηση , όπως θέλησε αργότερα και αφού αποκαλύφθηκε, να την βαπτίσει ο ίδιος ο κ. Βαλυράκης , προκαλεί εύλογα ερωτήματα .

Η δυσφορία των βουλευτών της αντιπολίτευσης είναι έντονη μετά και από αυτή τη νέα αντιθεσμική ενέργεια του κ. Σήφη Βαλυράκη να προβεί μόνος σε μια συνάντηση , αφού η απουσία των εκπροσώπων-μελών της Εξεταστικής Επιτροπής από τα άλλα τρία κόμματα, αφήνει περιθώρια στον οποιοδήποτε να υποστηρίξει ότι μπορεί να έγιναν ακόμα και παρασκηνιακές συμφωνίες , αλλά αφήνει «σκιές» στο κύρος των εργασιών της Επιτροπής.

Τι συζήτησαν, λοιπόν, μακριά από τα αυτιά των υπολοίπων μελών της Επιτροπής Βαλυράκης και Καπελιέρης;
Μήπως ποιους ακριβώς να εμφανίσει και ποιους όχι, από τις λίστες με τους κωδικούς πολιτικών και δημοσιογράφων που πήραν δώρα από τη SIEMENS;

Γιατί κάτι τέτοιο συζητιέται στο περιστύλιο. Η «ιδιωτική» αυτή συνάντηση , το νέο ατόπημα του Προέδρου της Εξεταστικής δίνει άλλωστε το δικαίωμα στον καθένα να υποθέσει το οτιδήποτε!.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια