ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΛΑΟΣ –ΚΚΕ ζούν ακόμα στον ….Εμφύλιο

Λόγω έλλειψης …Πάγκαλου, το ΚΚΕ προφανώς επιδιώκει να βρίσκεται στην επικαιρότητα προκαλώντας τον…Άδωνη Γεωργιάδη.

«Στην κατοχή οι δοσίλογοι ήταν στον αστικό κόσμο», είπε σήμερα στην Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή του Αδ. Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΚΚΕ για “συμφωνία με τους Βουλγάρους για την Μεκεδονία” : «η ασυλία του ΚΚΕ έχει τελειώσει», πρόσθεσε και αναφερόμενος στην επέτειο για το Γράμμο και το Βίτσι, κάλεσε τον βουλευτή του ΚΚΕ να είναι περισσότερο προσεκτικός. «Έχεις γίνει ρεντίκολο, περίγελως και γραφικός τύπος», αντέτεινε ο Ν. Καραθανασόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΛΑΟΣ.
«Η ιστορική αλήθεια είναι μεγάλη υπόθεση για να την αφήσουμε στην ακροδεξιά», σχολίασε με τη σειρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας ζητώντας από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ να καταδικάσει τους ταγματασφαλίτες.
«Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας τους ταγματασφαλίτες, γιατί εμείς θεωρούμε προδότες όσους συνεργάστηκαν με τον κατακτητή» ήταν η απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος κάλεσε τον κ. Δρίτσα να καταδικάσει και εκείνος τόσο τη δράση των κουκουλοφόρων που έσπασαν στα βιβλιοπωλεία του, όσο και «την δράση της ΟΠΛΑ που τότε έσφαζε με κονσερβοκούτια στην Πηγάδα του Μελιγαλά».

http://www.antinews.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια