ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μερικές σκέψεις και ερωτήματα που με προέκυψαν

Άντε με πολύ προσπάθεια να κατανοήσω ότι η κυβέρνηση αμέσως μετεκλογικά ήθελε περίπου να παίξει όπως οι προηγούμενοι, μόνο διαπραγμευτικά γιατί και αυτοί γιουρολάγνοι είναι, να παίξει πάνω στην μέγιστη παρανομία και την κατεύθυνση που μας επέβαλαν οι εξ΄ αποδείξεως εκβιαστές, και εκ του αποτελέσματος εγκληματίες. Ενώ προεκλογικά έλεγε άλλα.

Αν υποθέσουμε ότι το ΟΧΙ που η ίδια θέλει και προτρέπει τον λαό σ’ αυτό και καλά κάνει δεν πλειοψηφίσει, έχει σχέδιο για αυτό το ενδεχόμενο; Κάποιοι λένε ότι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε εκλογές! Μα γιατί όλη αυτή η «φασαρία» του δημοψηφίσματος;

Αν υποθέσουμε ότι το ΟΧΙ πλειοψηφίσει, έχει σχέδιο ; Θα απορρίψει τότε όλα όσα προτείνουν οι εκβιαστές και απατεώνες ή θα πει ναι σε μια απλά καλύτερη ή πολύ καλύτερη συμφωνία – μνημόνιο με δεδομένη την γιουρολαγνία τους;

Σίγουρα εύχομαι το ΟΧΙ να είναι όσο μεγαλύτερο γίνεται σε ποσοστά, να ξεπεράσει το 80%, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι και τότε θα γίνουν κινήσεις ελπίδας και αισιοδοξίας.

Αλίμονο αν συγκρίνουμε αυτήν την κυβέρνηση με τις προηγούμενες μνημονιακές και έτσι να επαναπαυόμαστε σαν πολίτες στα συμπεράσματα μας που δεν αποκλείεται να είναι και αυθαίρετα.

Προσωπική μου εκτίμηση, ούτε και αυτή η κυβέρνηση πορεύεται με αποφασιστικά και τολμηρά βήματα, παρά με τρεμάμενα.
Σε τέτοιες καταστάσεις δεν ήταν αυτό που θέλαμε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια