ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Να γιατί ο ιός είναι ταξικός!

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Ηλίας Σιώρας, είναι πρόεδρος των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό και πριν από λίγο έκανε τη βαρύγδουπη δήλωση (στο OPEN) ότι "τον κορωνοϊό τον διασπείρουν τα πλουσιόπαιδα".

Και συνέχισε: "Εμείς οι εργαζόμενοι, που μένουμε Περιστέρι, Πατήσια, Δραπετσώνα, βγήκαμε όλοι αρνητικοί όταν γυρίσαμε από τις διακοπές μας".

Πρώτον, να συγχαρούμε τον κ. Σιώρα που ανακάλυψε τον "υπερμεταδότη" του κορωνοϊού (πλουσιόπαιδα), αν και ο ίδιος δεν είναι λοιμωξιολόγος αλλά καρδιολόγος.

Δεύτερον, να δηλώσουμε συγκλονισμένοι από την έτερη αποκάλυψη Σιώρα, που αξίζει να μοιραστούμε με την παγκόσμια ιατρική κοινότητα, ότι οι χαμηλού εισοδήματος συνοικίες ορθώνουν τείχος στην πανδημία και είναι covid free!

Σοβαρά τώρα, αυτοί οι γραφικοί ιατροσυνδικαλιστές του αριστερού συρφετού, τύπου Σιώρα ή Παπανικολάου, δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο από το να χύνουν δηλητήριο διχασμού στην κοινωνία; "Εμείς και εσείς", "τα πλουσιόπαιδα και τα φτωχόπαιδα" κοκ.

Αλλά, τι να περιμένει κανείς από τον άνθρωπο που διοργάνωσε διαμαρτυρία μέσα στο προαύλιο του Ευαγγελισμού αρχές Απριλίου - εν μέσω δηλαδή της χειρότερης, έως τώρα, έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας- χωρίς να τηρούνται αποστάσεις και με τον ίδιο να περιφέρεται με τη λευκή στολή εργασίας (και το Ριζοσπάστη επιδεικτικά στην πλαϊνή τσέπη), ώστε να συγκεντρώσει κάθε λοιμογόνο παράγοντα και να τον μεταφέρει στους συναδέλφους του και τους ασθενείς εντός του νοσοκομείου;

Πάντως, να προσέχει ο κ. Σιώρας, όποτε μεταβαίνει στα άδυτα του Περισσού για να δώσει τα κομματικά του διαπιστευτήρια, διότι, αν όντως ο κορωνοϊός έλκεται από τον πλούτο και το χρήμα, το υπερπολυτελές και επιβλητικό "Σπίτι του Λαού" (που μόνο ο λαός δεν χαίρεται) θα μοιάζει με μαγνήτη κρουσμάτων.

Άλκης ο Υπερμεταδότης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια