ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

15 χρόνια "ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ" 100.000 αναρτήσεις! Έσπασε ένα φράγμα.


100.002 αναρτήσεις!

Πριν 15 χρόνια ο «ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ-ΓΑΤΑΡΟΣ» ξεκίνησε σαν ένα προσωπικό ιστολόγιο και σε πολύ λίγο διάστημα μετατράπηκε σε ένα ιστολόγιο ειδήσεων και σχολιασμών πολιτικού κυρίως ενδιαφέροντος. Ήταν μια εποχή που τα ιστολόγια ήταν σε άνοδο, ήταν κάτι που χαρακτηρίστηκε «Η δημοσιογραφία των πολιτών».

Θα μείνω μόνο με σύντομη ιστορική αναφορά σε τούτο δω το ιστολόγιο που ξεκίνησε σε μια εποχή όπου υπήρχε πολύς αναβρασμός και πολλά πυκνά γεγονότα που αφορούσαν την πατρίδα μας. Πρόλαβε και τα γεγονότα του 2008 όπου κουκουλοφόροι έκαψαν το κέντρο της Αθήνας εκμεταλλευόμενοι την δολοφονία του νεαρού παιδιού, του Γρηγορόπουλου.

Τότε πολλές ειδήσεις προμήνυαν ότι θα ακολουθήσουν πολιτικές αλλαγές και συνταρακτικά γεγονότα. Περάσαμε σε μια μνημονιακή κατοχή, μαζί με αυτό περάσαμε και ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Αυτό δείχνει ότι έχουμε μεγάλες αντοχές…

Εκείνα τα χρόνια ο λαϊκισμός γινόταν όλο και πιο έντονος και παρουσιάζονταν από πολλά ιστολόγια σαν πατριωτισμός. Αυτό το πνεύμα παρέσυρε και μένα και το ιστολόγιο με τους ελάχιστους συνεργάτες τότε.

Περάσαμε από μύρια κύματα, λαϊκισμού και ρεαλισμού, σαν ιστολόγιο παρουσιάζαμε στις μνημονιακές…επαναστατικές εποχές πολλές φωνές λαϊκιστών και σαν ανόητο παρασυρμό από την πλευρά μας και σαν παρουσίαση άλλων απόψεων αποκλεισμένων από τα συστημικά ΜΜΕ.

Η περιπέτεια της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν και για μας ένα γερό χαστούκι για να καταλάβουμε το λάθος μας να συνταχτούμε τόσο πολύ με όλους τους διάφορους λαϊκιστές και επικίνδυνους για την πατρίδα μας.

Ποτέ δεν λειτουργήσαμε συμφεροντολογικά, αλλά πάντα σύμφωνα με την αντίληψη μας για το τι είναι σωστό για την πατρίδα μας, ακόμα και την περίοδο της λαϊκίστικης στάσης μας, πιστεύαμε ότι κάνουμε το σωστό, ως που να αφυπνιστούμε ότι γίναμε ένα πιόνι των πονηρών και επικίνδυνων πολιτικών.

Ζητάμε συγνώμη για κείνη την περίοδο.

Με παρηγορεί ( στο μεταξύ οι ελάχιστοι συνεργάτες αποχώρησαν, αποχώρησα και γω από συνεργασίες με άλλους), ναι με παρηγορεί το γεγονός ότι αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η στάση του ιστολογίου ήταν πολύ κριτική απέναντι σε μια ανεκδιήγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Συνεχίζω φίλοι μου πλέον μόνος συντασσόμενος με τον ορθολογισμό, αφού έφαγα και γω τα στραπάτσα του επικίνδυνου αριστεροδεξιού λαϊκισμού.

Όπως ανέκαθεν και στην ζωή μου δεν ήμουν δεδομένος, έτσι και τώρα. Οι κρίσει μου είναι υποκειμενικές με πολύ προσπάθεια να ιδωθούν με πολύ αντικειμενισμό και ορθολογισμό.

Εύχομαι φίλοι αναγνώστες, καλή συνέχεια σε όλους μας σε ό,τι και να κάνουμε και ας σκεφτόμαστε τρίδιπλα αυτό που κάνουμε και αυτό που πάμε να κάνουμε…

Ο «ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ» είναι ακόμα εδώ με καθημερινή ανελλιπή παρουσία, διαφορετικός μεν , αλλά πάντα πατριωτικά έχοντας στην απομόνωση τους επικίνδυνους λαϊκιστές που κάνουν κακό και ας ισχυρίζονται ότι είναι οι μόνοι πατριώτες και ας ισχυρίζονται ότι είναι οι μόνοι προοδευτικοί κιας ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για τα λαϊκά συμφέροντα ενώ στην πραγματικότητα αυτά τα λαϊκά συμφέροντα κάνουν κακό.

Με την ευκαιρία των 100.000 αναρτήσεων θέλησα να κάνω και την αυτοκριτική μου, ζητώντας συγνώμη για το αν απογοήτευσα κάποιους. Προέχει η πίστη μου στην πράξη του σωστού.

Οι τυχοδιωκτισμοί σε αυτές τις πολύ δύσκολες και πολύ επικίνδυνες διεθνείς συγκυρίες μας απειλούν, απειλούν και την ίδια την ύπαρξη μας.




ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ - ΓΑΤΑΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Οι απόψεις του ιστολογίου δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν με τα περιεχόμενα στου άρθρου.

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε