ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η αλαζονεία ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε κανέναν, ειδικότερα στην πολιτική είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος- αμαρτία.


Μπορεί να δικαιολογηθεί κάπως κάποια αλαζονεία σε κομματικές ομάδες κοινωνικών δικτύων με πολιτισμένο τρόπο.
Με πολιτισμένο τρόπο εννοώ, όχι βρισιές όπως έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν συριζαίοι ψηφοφόροι και άλλων μικρών αριστερών δήθεν πατριωτικών και ακροδεξιών δήθεν πατριωτικών κομμάτων που συνήθως δεν αντέχουν ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.
Τέτοια υποκείμενα δυστυχώς αντιμετώπισα και γω με πολύ βαριές βρισιές.
Τελευταία από την εξωκοινοβουλευτική αριστερίλα.

Δεν δικαιολογείται ίχνος αλαζονείας από τους πολιτικούς και στην συγκεκριμένη περίπτωση εννοώ από τον Μητσοτάκη και τους πολιτευτές ΝΔκράτες και μεγαλοστελέχη.
Αν αντιληφθούμε ακόμα και ίχνος αλαζονείας δεν θα θυμώσω μόνο εγώ, αλλά και πολλές χιλιάδες ψηφοφόρων.
Αποδείξαμε ότι μας ενδιαφέρει η πολιτική ουσία καταδικάζοντας και τον λαϊκισμό, μας ενδιαφέρει η πολιτική ειρήνη, για αυτό καταδικάσαμε μαζί με την απλή αναλογική και την επικράτηση του προσωπικού μίσους σε κύριο πολιτικό λόγο, από σχεδόν ολόκληρη την αντιπολίτευση τα 4 προηγούμενα χρόνια, πλην ΚΚΕ.
Ήρθε ο καιρός επιτέλους να δείξουμε ότι διακατεχόμαστε από πολιτικό πολιτισμό, νομίζω ότι οι ψηφοφόροι το έδειξαν στις πρόσφατες εκλογές με τον τρόπο που ψήφισαν.
Στην κυβερνητική του θητεία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέδειξε μόνο αλαζονεία, κυρίως απέναντι στου πρώην κομματικούς του συντρόφους, αλλά και πολύ φασιστικό τρόπο επιβολής των πολιτικών του, κυρίως στην συμφωνία των Πρεσπών. 
Εκεί ζήσαμε τον ακραίο φασισμό της φασιστεράς.
Pet Food and Supplies

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια